Orbán Viktor kézjegyével megerősítette, hogy feltehetően a "forró őszre" való tekintettel 87 milliárd forintnyi közpénzzel többet kap a TEK. Az Orbán Viktor miniszterelnök által szignált határozat szerint a 2017-es költségvetésben 86,7 milliárd forinttal túlléphetőek a terrorveszély megelőzéséhez és elhárításához kapcsolódó feladatok kiadásai.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Fosik a cigány, fosik...18 után meg remélem, hogy lóg is...
RonaGyuri
ja arról nem is beszélve, hogy mint tudjuk "őrzés nélkül nyaralt", így valahogy meg kell hálálnia, hogy páran véletlenül arra jártak a csapatból! =))
dodóka
Fosik a cigány, fosik...18 után meg remélem, hogy lóg is...
Equus
micsoda meglepi lesz, ha a dédelgetett feketesereg szembefordul vele...
Eladott Ország
Ha ezt szépen összerakjuk, máris tisztán látható, hogy mire számíthatunk az elkövetkező
hónapokban. Mindenki, aki nem a hivatalos kormánypropagandát tolja, ellenség. Nem ellenzék,
hanem ellenség. Az ellenséget pedig meg kell semmisíteni, bármi áron. Akár újságíró, akár
közszereplő, akár politikus, akár magánember. A Fidesz most sem óhajt szakpolitikával foglalkozni, nem célja a társadalmi béke megteremtése. Mészárlás következik. És aki most gúnyos mosolyra húzza a száját és legyint egyet, az majd akkor is tegye ezt, amikor meghurcolhatják a kimondott, vagy ki nem mondott szavaiért és börtönbe kerülhet a véleményéért. A társadalmi összefogás: erő. A nyilvánosság: erő. A sajtó: erő. A civilek akarata: erő. Együtt. Külön-külön csak célpont mindenki. És a Fidesz le fog vadászni mindenkit. Külön-külön. Ez az ő választási programjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.