Csapodi Zoltán szerint ha nem veszik észre, hogy több pénzt kellene a pedagógusi fizetésekbe fektetni, akkor akár el is veszthetika választást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Sajnálatos módon a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE v. POLITIKAI KALANDOR fittyet hány az összes NEMZETI HATÁSKÖRBEN LÉVŐ alrendszerre (eü., oktatás, szoc. ellátás, külügy, belügy, stb.).
-
Azzal is MEGBOCSÁTHATATLAN BŰNT követ el, hogy a kormányát szakbarbár LEJÁRT LEMEZŰ FRAKCIÓVEZETŐKKEL, szócsövekkel tömi ki abban a hiszemben, hogy az anyjuk hasában szívják magukba az egyes tárcáknál, ALRENDSZEREKNÉL elvárható tudást.
-
27 év után NEM ESETT LE A TANTUSZA azzal összefüggésben sem, hogy az ÁLLAM IGAZGATÁSÁBAN minden mindennel összefügg, és még SZAKTEKINTÉLYEKNEK "IS" legalább fél év kell ahhoz, hogy ÁTLÁSSÁK a szakterületüket.
.
Az is rontja a magukra valamit adó ÁLLAMPOLGÁROK elvárását, hogy ELVÉTVE AKAD A KORMÁNYÁBAN, és az ÁLLAMI TISZTSÉGVISELŐK között elvétve akad, talán nincs is olyan Ember, akire a TÁRSADALOM FEL TUDNA NÉZNI!
-
ÖSSZEGEZVE: A fejétől büdösödik a hal "is"!!! Az egész államigazgatás EGY SÓHIVATAL LETT az átpolitizálódás miatt "is"!!!
Béla333
Végülis nekem mindegy, hogy mi miatt, csak úgy legyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.