A strandlabda még pattan egyet a fövenyen, még serceg a hekk az olajban, de Lázár János és Kovács Zoltán megjelenése már jelzi: vége a nyárnak. Konstansan növekvő árú vizes-vb, egykor a közlekedésre veszélyesnek ítélt, ám nyíllal már rendben lévő kandeláberes hirdetések, lassan hetenként ismétlődő Putyin-látogatás - rengeteg kérdés és ügy várható. Kövesse velünk a 96. Kormányinfót!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Kedves gyerekek, birkák és egyéb bégető narancsligetesek! Merjetek nagyot álmodni, hogy nyugtával dicsérjétek a napot! Minden szupcsi minden f@sza, úgy erősödünk, hogy a reggeli atléta trikosz délutánra már szűk! Hogy világos legyen, a Tündik Bündije a libsi, ballibsi, komenyista állítások ellenére nem azt mondta, hogy naponta kell 5 bugyót cserélni, hanem azt, hogy alaposan meg kell fontolni, kivel cseréltek bugyót. Az irattáros Juli nénire nem megy rá a tanga, bevágna oda is, ahova nem kell.
Azért kell 5, hogy annak is jusson, aki bugyó nélkül jár a világban.
Ma megtudjátok, hogy a qrmány semmit nem adott fel elképzeléseiből és a névnapi dísz-táviratot sem adta fel. Tehát Soros-Gyurcsány-ostromló menekültek-Hollandia nem ország, Magyarország menyország, Putyin kedvezményes MÁV bérletet kapott, mert hazajár, Halász János szándékosan fotóztatta magát a gyömöszölt nővel, valójában a fiúkat szereti, a Béke(birka)menet lemond elnevezéséről és Kabaré Séta az új neve, a Cöf visszafizeti a nonprofit(?) MVM-nek a félmilliárdot, amit a Kiváló Fogyasztói Takarékosságért címen kapott, Kövér László senkit nem fog kitiltani, de minden mutogató és bekiabáló ellenzékit forró vassal billogoznak meg, hogy érezze a törődést, ismét átírjuk a magyar történelmet, a magyarság valójában mindig az ősi orosz nemzetség tagja volt, de a török szál sem kizárt, a jövő évi választásra a qrmány nem különít el egy közpénz-petákot se...most már...minden olyan menekültet, aki elvette a magyar ember munkáját, kitoloncolunk, Brüsszelt sem kell megállítani, már csak a lendület viszi tovább, az uniós források továbbra is érkeznek, mert bennünket nem lehet zsarolni, ja és báró Lőrinc von Mészáros keresse meg soron kívül a miniszterelnök urat, üzenet jött a svájci számlával kapcsolatban.
Eladott Ország
img0.hvg.hu/image.aspx?id=2e68c6c9-edec-4ca0-9d3e-beb676bf65a5&view=b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e
Kérdés kikerülve, hazugság letudva, hülye idióták pofája befogva.
A kormány heti Shower Klubja, kormányinfónak álcázva. És nincs számonkérés, nincs addig visszakérdezés, ameddig bele nem taknyolnak a saját hányásukba. És végül is mindenre megvan a magyarázat. A hivatalos, kinyögött, öntudatlanul is bevallott. A miniszterelnöknek mindig igaza van. Úgy értem, mindig a miniszterelnöknek van igaza. Akkor is, ha alkalmatlan, ha bosszúálló, ha rögeszmék mentén kormányoz, ha zsarolható, ha uszít, öl, butít és nyomorba dönt. A Lázárok és Kovácsok meg védik a védhetetlent, ne legyen kétségünk:
körmük szakadtáig. Élet-halál kérdése számukra. A gáz az, hogy ebben a nemzeti hierarchiában mi a legalján vagyunk és aki alul van, annak kuss. Akkor is, ha a mi bőrünkre megy a játék. De legalább most már papírunk is van a nyilvánvalóról. Hogy ezt az országot egyszemélyben vezeti egy tudatrepedt személyiségtorzulás. Mert ez nem Sorosország, hanem Orbánia. De jó nekünk.
36
De ugyanilyen jól aludtam, anno a Hét, című műsoron is.
Eladott Ország
Kovács Zoltán felszippantotta a műkörmösöket.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/kz.jpg
Akkor minden rendben, mégiscsak én vagyok az értetlen hülye. Tegnapelőtt még voltak
kétségeim, hogy talán mégsem én, talán, de aztán belém hasított a kérlelhetetlen igazság. Kovács Zoltánnak hívták az igazságot, vagy a hasítást. Diszkréten borostás spontán-szkinhed fejű figura, értelmet tükröző szemüvegben, elszántan, meggyőződéssel teli puttonnyal. Az van itt – mondta Kovács úr, miközben Orbán Viktorra gondolt, hogy el ne röhögje magát műsor közben -, hogy a kormány annyi munkahelyet teremtett, mint ide Kiskunlacháza. Konkrétan 600 ezernél több munkahelyet teremtett a kormány. Ezért van munkaerőhiány, mert a kormány-munkahelyek felszippantják a munkavállalókat, mint a szivacs és kivétel nélkül mindenki szembe jön velünk az autópályán, csak Lázár János és Kovács Zoltán a helikopter.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.