A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. Menedzsmentből és transzdiszciplinaritásból (tudományok közötti átjárhatóság) indított doktori programot a győri Széchenyi István Egyetem és a Magyar Nemzeti Bank botrányok övezte egyik alapítványa, a Pallas Athéné Domus Animae. A pénzt – adófizetői forintokból – az alapítvány biztosítja a programhoz). A Bozótharc által megkérdezett angol anyanyelvi lektor szerint a szöveg vacak: alap nyelvtani hibák vannak benne, keveri az igeidőket és nem érteni, hogy mi az üzenete.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy miért is nem csodálkozom

Sem Matolcsyék pofátlanságán, sem annak minőségén, amit nyújtanak

Azt is mondhatnánk, hogy a belbecs rohadásához méltó a külcsín, azaz Matolcsy agyament baromságainak terjesztésében az eszközök sem jobbak. Pontosabban gagyik.
Az index.hu által szemlézett bozotharc.blog számol be róla, hogy „Nyelvileg gyenge szöveggel hirdetik a Matolcsy-alapítvány angol nyelvű dokori programját”!
Nincs ebben semmi meglepő, csak igazodnak az elmélet színvonalához! =))
karma1
@RonaGyuri: En hulye meg aszittem, hogy az iskolaba "enroll", vagy "enrollment" (az itteni helyesiras szerint 2 l-lel) van es nem "applying". Az iskolaba, egyetemre valo felvetelnel errefele sohasem apply-nak , hanem enroll-nak, ami jelentkezest, beiratkozast jelent a kovetkezo evfolyamra.
Apply-ni meg egy betoltetlen allasert, vagy eppen az allampolgarsagert szoktak, mert erre az ember "palyazik"...:o)))
Tovabba semmifele levedett nevet IGY nem magyaraz (plane egy egyetem!), amilyen szerencsetlenul teszik ezt ezek a retardaltak.
Az egesz szoveg zavaros, kelekotya, es kurvarossz angolsaggal, nagyon gyoker modon van megirva.
Nem futja nekik egy profi tolmacsra, vagy tanarra?
Igaz, az altalanos iskolai osztalytarsamat anno leepitettek az ELTE tanari karabol, mert azt mondtak, nincs szukseg a torok es a szanszkrit nyelvtudasra, hiaba beszelt meg anyanyelvi szinten oroszul meg angolul is a srac. Most akkor csak szivjatok, gyokerek, ezt kell eladni kulfoldon.
Feletek mik a hirek?
karma1
@RonaGyuri: A', az meg igy se tud angolul. Hat eppen ezert nem kapja meg a diplomajat, mert ahhoz 2 idegennyelv tudasa szukseges...:o)))

24.hu/belfold/2017/03/31/matolcsy-elhasalt-a-doktori-iskolaban/
karma1
@RonaGyuri: Jovanna, a PhD-jehez...:o)))) Mindegy, igy is, ugyis csak egy dologhoz ert: (ahhoz meg nem koll semmilyen iskola): a lopashoz... Na, abban viszont o osztogatja a PhD-t...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.