Vajon elfogadják-e az LMP szavazói, hogy a civakodást és mocskolódást meghaladni kívánó párt a gyűlölet karmesterének nevezett szakemberre bízná magát? Ron Werber. Ezt a nevet olvasva – a Fidesz hathatós, és lényegében mindent maga alá gyűrő kommunikációjának köszönhetően – nem nagyon juthat más az eszünkbe, mint gyűlöletkampány, hazugsággyár, besározás, lejáratás, és persze az MSZP. Legalábbis így volt eddig. A nem kifejezetten illusztris felsorolás most kiegészült az LMP-vel, miután hivatalosan is bejelentették, már zajlanak a tárgyalások a kampányguruval az esetleges együttműködés lehetőségéről. Nem számít újdonságnak, és hónapokkal a választás előtt még mindig azzal szembesülünk, hogy az LMP a parlamenti bejutási küszöb szélén ingadozik. Most ráadásul még kockázatosabb a helyzet, hiszen nincs már velük Schiffer András, akit lehet tisztelni vagy utálni, de hogy személye hozzájárult az országgyűlési létükhöz, az tagadhatatlan. Ha ez nem lenne elég, ott van még a Momentum is,...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ahol nincs ott ne keress

Azért épeszű indokok még lehetnek is

Az mno.hu mai vezércikke „Lehet más Ron Werber?” címmel azzal a nem éppen nem meglepő, de akár logikusnak is nevezhető hírrel foglakozik, hogy „Ezt a nevet olvasva – a Fidesz hathatós, és lényegében mindent maga alá gyűrő kommunikációjának köszönhetően – nem nagyon juthat más az eszünkbe, mint gyűlöletkampány, hazugsággyár, besározás, lejáratás, és persze az MSZP. Legalábbis így volt eddig.”.
Vannak persze észérvek is, de én – szemben a szerzővel – csak a mókát vélem felfedezni. Mármint, miért is lenne logikus a döntés. Sőt nem csak logikus, de egyenesen emblematikus. Igen Sthiffer András és Róna Péter, alias Hóbagoly-II után Werber is ad egy karakteres stichet ennek az egyébként meglehetősen jó alürökkel is rendelkező pártnak.
Igen ők vannak olyan naivak, ahogy a nevükben is állítják, akik hisznek a csodákban, már-már a viccbéli szőke női naivitással. Lehet más a politika, lehet más egy KISZ-ben és a Gyurcsány-Bajai mozgalomban edződött, Orbán-cimbora Szakasíts unoka és/vagy baráti bankvezér magántitkáraként lébecoló történész makrogazdasági szakértőként szélhámoskodó is lehet megváltó. Nos akkor miért is nem lehetne náluk egy Werber más mint eddig! Az eredmény persze borítékolható! =))
karma1
Nem azert a ketfillerert, de azert en a Bernitol sokkal tobbet vartam, nem egy ilyen naiv, igencsak "szoke nos" hozzaallast, plane nem nyilvanosan kimondva.
Ha azt hisze az egyebkent szeribntem jo politikus Berni, hogy szerinte a part mondja meg a kampanyfonoknek, hogy mit es hogyan csinaljon, es milyen eszkozokkel, akkor maris vonja vissza a meghivasat, mert csacsisagokat beszel.
(Mindjart jon a Bela es kapok majd a pofamra rendesen, de nem baj. Attol ez meg az en velemenyem, es nem fog megvaltozni).
Olyan embert, akinek Berni es Akos majd megmondja, hogy HOGYAN, MIVEL kampanyoljon, sajat maguktol is tudtak volna valasztani, parton belulrol.
Sajnos, azert hivjak az ilyen simlis palikat "kampany tanacsadoknak", mert bizony, hogy ok mondjak meg, mit kell tenni es milyen modon - akar negativ kampannyal, karaktergyilkossaggal, vagy eppen gazdasagilag tonkretenni valakit. Eppen ezert csinaljak azt, amit. Probalta volna meg orban megmondani finkelsteinnek, hogy mit csinaljon. Az ugyes kis tetu a kovetkezo percben mar vette volna is a kalapjat, mindent a narkos-taknyos habonyra bizva.
Asszem, kedves Berni, ezt elkurtad - nem kicsit , nagyon...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.