A hatósági vizsgálat ugyan még tart, de hétfőn 6 órától újra üzemel és szállít az a tiszavasvári húsfeldolgozó üzem, ahol súlyos hiányosságokat találtak. Mivel pár nap alatt rendbe tették a kifogásolt dolgokat, jogilag nem volt akadálya, hogy újra működjenek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
gepnarancs.hu/wp-content/uploads/2017/08/tizezres_mti_1_oszlopos_breaking-600x389.jpg
A csókos hadat etetni kell!t. Egyszóval én nem nagyon látok megoldást. Ha csak azt nem, hogy még több munkavállaló elhúz innen a vérbe és az ország kénytelen lesz megrázni magát és lerázni a tetveket.
Veleda
@Eladott Ország: Már mindent tudunk erről a gusztustalan üzemről, csak éppen a tulajdonosát nem ismerjük ----eddig. Viszont teljesen véletlenül szóba került a kapcsolat rokoni alapon a habonnyal.
Eladott Ország
@Veleda: Valószínűleg valami csókos van a háttérben. Illés bácsi gödöllői cukrászdájában, viszont gyorsan lépett a hatalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.