Nyomasztó szövetségest választott az országnak Orbán. Feledy Botond külpolitikai szakértő pontosan jellemzi Putyin Oroszországát, és eloszlatja az ábrándokat a Paks II szerződés állítólagos előnyeivel kapcsolatban. A tények megmutatják, hogy lehet-e bárki barátja az orosz atomhatalomnak.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Orbán azzal nem törődik, hogy az országnak mi az érdeke, őt csak a saját- és környezete zsebe érdekli.
RonaGyuri
@CsipkeRózsa: ha tehetné mindannyiunkat eladná rabszolgának! =))
lampa laz
"Elég körbenézni az úgynevezett Eurázsiai Gazdasági Unióban, hogy is van Kazahsztán és Belarusz Moszkvával. Még Lukasenka elnök is fél Moszkvától, noha hivatalosan szövetségesek. Bármikor felvásárolhatják állama stratégiai ágazatait, vagy megindulhat egy katonai mozgás országa területén” – említi az idézett interjúban Feledy Botond."

Ha nincs egyéb indok, már ez is elég lenne arra, h ezt az elmeháborodott orbánt elzavarjuk a p**ába, mert mire Paks2 felépül az oroszok minden szinten elfoglalják újból az országot.
silber13
Nagyon emlékeztet a történés az " országomat egy lóért " szövegre és eseményre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.