Tényfeltáró bizottság alakul Pécsett, a testület a város újbóli eladósodásának okára keresi a választ. Az ellenzék időhúzást emleget, és időközi önkormányzati választást sürget. Tényfeltáró bizottság alakul Pécsett, a testület a város újbóli eladósodásának okára keresi a választ. Az ellenzék időhúzást emleget, és időközi önkormányzati választást sürget. „Felteszek egy kérdést, ha bármi felvetődik a felsoroltak közül: kisebb lesz-e a hiány, csökken-e a költségvetési adósság, erősebb lesz-e a város gazdasága?” – Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere azoknak az ellenzéki képviselőknek címezte a kérdést, akik a lemondását követelték a közgyűlésen. 2010 után a kormány a baranyai megyeszékhely adósságát is átvállalta, de a hiány újratermelődött, és ma már eléri a 7,5 milliárd forintot. Ez a város idei bevételének közel 15 százaléka.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
24 milliárd a hiány és az adósság Pécsett Berkecz szerint - Szabad Pécs
szabadpecs.hu/metal/.../1047-24-milliard-a-hiany-es-az-adossag-pecsett-berkecz-szeri...

Ezért már kötél jár, Páva! Addig mondj le, míg agyon nem vernek az utcán!
Hellcat
Egy szoci városvezetés ebbe már kurva rondán belebukott volna...7,5 milliárd hiány úgy hogy a kormány még vállalt is át adósságot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.