Az Európai Tanács (ET) elnöke hivatalos levélben erősítette meg, hogy februárban Orbán Viktor is megszavazta a kvótákat, amikor igennel voksolt a testület erről szóló határozatára. Gréczy Zsolt keddi, budapesti sajtótájékoztatóján közölte, hogy pártjuk ügyvezető alelnöke, Molnár Csaba Donald Tuskhoz, az ET elnökéhez fordult az ügyben. A válaszlevél szerint a magyar miniszterelnök is igennel szavazott arra a határozatra, amelyikben az is áll, hogy "valamennyi, tavaly decemberben elfogadott intézkedést a lehető leggyorsabban végre kell hajtani, a migránsok unión belül történő áthelyezésekre vonatkozó határozatokat, valamint a visszaküldést és visszafogadást biztosító intézkedéseket is beleértve. Az Európai Tanács egyhangúan fogadta el a határozatot, vagyis - tette hozzá - a dokumentumot Orbán Viktor is aláírta!

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Orbán Viktor magyarázattal tartozik az országnak, hogy miért "hazudta magát" kvótaellenes politikusnak és miért kezdeményezett népszavazást a saját döntése ellen!?
tudode
Miért, miért?
Azért, mert SAJNOS EZZEL A TULAJDONSÁGGAL SZÜLETETT!!!
.
Pedig csupán rajta múlott a SS, POLITIKAI KALANDORNAK, SZÉLHÁMOSNAK BEILLŐ, akkor is ferdítő, amikor arra nincs szüksége, hogy ÖNGÓLT LÖVÖLDÖZGET állandóan a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGÉNEK!.
.
Gyász, mérhetetlen csalódás az ORSZÁG SZÁMÁRA ez az - legkisebb e-vel - ember!!!
.
Emlékezzünk, MUTASSUNK EGY KÉT FEHÉR HOLLÓT ennek az országban legjobban FÉLŐ, államférfinek nem való, embernek látszó tárgy GÉNHIBA MIATT KÉPTELEN ELLENÁLLNI A KÍSÉRTÉSNEK:
.
Az ország szégyene lett a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE. Még mindig nem tanulta meg, hogy SZŰZNEK MRADNI, ÉS CICÓZNI IS nem életszerű tulajdonság!!!
.
----Orbán Viktor vagyok (A Soros alapítvány akármije)
www.youtube.com/watch?v=4Zw4_fxdhoQ
Ezzel a baromkodással, és EGYÉB ALJASSÁGGAL köszöni meg a 86 éves EMBERNEK azt, hogy felkarolta, aztán megtapasztalta/ja Soros György, hogy TÉVEDNI EMBERI DOLOG
.
---- liberális (Is volt többek között)
www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow&t=164s
.
Ezek is voltak, aztán pont ennek az ellenkezőjét politikai kalandorként/szélhámosként TESZI AZT a XXI. században, amellyel még az átkost is KÁRHOZTATTA, amely a TÖBSÉG SZÁMÁRA ÉLHETŐBB VOLT, mint ez az ILLIBERÁLIS IZÉ!
.--------------------------------------
PÉLDAKÉPEK, egy-két FEHÉR HOLLÓ, akik bebizonyították, hogy EMBERSÉGET, ALÁZATOT a nép meghálálja, de NEKI NEM, mert bebizonyította BOTVACSINÁLT POLITIKUSKÉNT, hogy a lába nyomukhoz sem ér fel úgy
.
--- Cserdi polgármestere, Bogdán László elárulja a nagy titkot!
zacc.cafeblog.hu/2017/02/01/cserdi-polgarmestere-bogdan-laszlo-elarulja-a-nagy-titkot/

Aztán a nagy CSODA, hogy VEZETŐKÉNT tisztességben is MEG LEHET ÖREGEDNI!!!
.
---- VVTV Híradó - Pásztor Béla 50 éve!
www.youtube.com/watch?v=Mwc6Ai2Zoos
.
---- VALLOMÁS ÉS KÖSZÖNET: PÁSZTOR BÉLA 50 ÉVE VERESEGYHÁZ POLGÁRMESTERE
www.youtube.com/watch?v=KxlEry2sZHo
.
Az ORSZÁG SZÉGYENE AZ, HOGY HIVATALBAN TARTJA...
Aki Én
@Manhattan: Szerintem kizárólag a kezelőorvosa tartozik magyarázattal, hogy miért nem áll a nyilvánosság elé a kórkép ismeretében. Sok jövőbeni katasztrófától menthetné meg ezt a kizsigerelt társadalmat.
karma1
@Aki Én: Lehet, hogy meg szemely szerint orbant is, mert lehet, hogy lesz egy olyan ideges pali, aki kacsint ra egyet egy tavcsoves pista mogul... Sokan vannak olyanok, akiknek mar semmi vesztenivalojuk nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.