Ács Sándorné azt állítja, hogy az LMP keresztbe feküdt a „biztos kormányváltást ígérő Botka-javaslatnak” és részük van Botka László megbuktatásában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Ács Sándorné Kishantossal öregbítette hazánk jó hírét. A fidesz ezt tönkretette. Bernike ennek a fidesznek tapsikolt Tusványposványban...Akkor melyikük is a hitelesebb???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
@Béla333: Jujj Béla az első sorod és a schiffer nagyon gáz!!!
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: 19.32-re: Atyavilag! Milyen "vitarol" beszelt Berni? Ha oda kiment, akkor nem vitatkozni ment ki, hanem orban vizioit tamogatni!
Ebbol a riportbol vilagosan latszik, hogy a DK es az LMP soha a budos eletben nem fog szovetsegbe lepni, amig Berni ilyen gondolatokat dedelget - erositve orbant -, hogy tamogatja a kulfoldiek levelbeli szavazasat. Gyurcsany viszont eppen azt mondja, hogy senki ne szavazhasson kulfoldrol se levelben, sem mashogy. Es en is ezt mondom, annak ellenere, hogy kulfoldon elek. A Magyarorszagon lako magyaroknal senki sem tudja jobban, hogy mint el ott, min akar valtoztatni.
Ne akarjon Bernike is 15 millio magyar miniszterelnoke lenni.
Manhattan
Botkát saját maga buktatta meg. Az persze más kérdés, hogy milyen társaság a Gyurcsányt börtönbe juttatni akaró és helyette két korrekt állami tisztviselőt oda juttató LMP! Amelynek alapítója és háttéri mozgatója az Schiffer, akinek nagyapja (Szakasits Árpád, aki persze maga is inkább megalkudott az erősebb hatalommal) évek óta forog a sírjában.
Desischado
Nem tudom, mi lesz itt, de abban biztos vagyok, hogy orbán oda van az örömtől. Joggal sajnos, mert itt mindenki széthúz, és a saját pecsenyéjét sütögeti. Tisztelem Széll Bernadettet, de ne akarjon már a határontúliakkal szavaztatni! Ezzel csak orbán malmára hajtja a vizet. Az szavazzon, aki itt él!
karma1
@Desischado: Minden szavaddal egyetertek! Ezt mondja GYurcsany is: csak az otthoniak szavazhassanak! Aki oda adozik!
a helység kalapácsa
"Botkát a saját pártja, az MSZP buktatta meg" - írtam, amivel nem arattam osztatlan sikert.

Talán nem fogalmaztam pontosan, de most találtam egy cikket, amiben jobban megragadja a probléma gyökerét az író:

168ora.hu/toth-akos-botka-bukasa/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.