Ellenzéki képviselők sorozzák kérdéseikkel Orbánt. A miniszterelnök mindenkit kiosztott, de őt sem kímélték, beszólt a szocialistáknak és Vona Gábornak is, sokadjára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ilyen nemtelen és aljas, a választókat megalázó vitát és főleg minisztrelenöki válaszokat hitelt vesztett, veszett kutyaként csapkodó vélaszoknak tartom!!!??
karma1
Cinikus, rohadt tetu.
Ennyi szemetsegre csak o kepes, meg a vegtelenul aljas, seggnyalo bagazsa...
Vagdalkozik, megalaz, de annak az idiota kuszaszemnek rendesen megmondta, hogy akkor o is Soros rokona. Szerintem ma mar kuszaszem nem fog megszolalni. Azert valaki igy nyiltan letagadja a sajat gyereket??? - ehhez oriasi pofatlansag kell.
Szerintem Simics most egyre jobban felboszul, es remelem, hogy kelloen bepipul ahhoz, hogy boritson, es hogy a "boritasa" betakarja ezt a tetu kormanyt a kovetkezo 200 evre a boribe,...
bencemacska
Ő már csak tudja, mert azt a nyakörvet Vona tőle örökölte 20 év után!
Őrá azóta fojtó nyaklánc került, aminek pórázát Putyin és a korbácsot tartja a kezében!!!-:((((
bencemacska
Javítás:
Helyesen: aminek pórázát és a korbácsot Putyin tartja a kezében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.