A hazai református, evangélikus és zsidó egyház is aggódik az országban terjedő gyűlölet miatt. A katolikus püspökök hallgatnak, csak Beer Miklós állt ki a bajban lévők mellett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Egyedül hagyták,, persze mert ez az ügy menthetetlen, innen jól kijönni már nem lehet, hála a csutigeci propagandájának !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@Nessy: ...Nem akarok senkit megbántani de a Magyar emberekkel van a baj ..Ne a kormánytól a CÉGTŐL kérje a béremelést ...Isnómerek olyan szakmunkást aki egy évben 3-4-szer váltott munkahelyet midig magassabb bérért .Egy év alatt 30% béremelés jött neki össze ..Én életemben 3 szor nyomtam a főnök kezébe a szerszámot ha tudja csinálja ..Építő iparba dolgoztunk volt hogy az egész brigád letette a szerszámot és míg nem fizették a szerintünk jogos bért nem dolgoztunk , .Nem a szakszervezet tárgyalgatott helyetünk és nem vártunk hogy más kaparja ki nekünk a gesztenyét ...Álljatok ki magatokért munkahelyen ne a politikusiktól várd a bért azok 27-éve nem törődnek a munkásokkal ..Nem is teheti mert az már beavatkozás a piaci folyamatokba ..a rendszerváltás óta most megy az országnak e legjobban és még is Orbánt hibáztatjátok ..Ébredjetek már fel az ellenzéki pártok a civil szervezetek uszítanak benneteket a hatalomért és ha nyernek minden igéret elfeledve és elődökre való hivatkozással jönnek az új adók ..27-év óta mindig így van most is így lesz ...
Nessy
@gulyasgyula: Tudod, aki az egészségügyben élte le az életét, az nem igen tudott sztrájkolni, követelőzni. Anno az I. Orbán kormány idején is 4 évig egy fillér emelés sem volt. Most már csak külsö szemlélője, illetve, mint beteg az elszenvedője vagyok az egészségügyi helyzetnek. Illetve a nyugdíjamon látom, mennyire "meg voltunk becsülve". Nos, van akinek most megy a legjobban, van akinek nem! Sok élettörténetet hall az ember jártában, keltében, ergo részemről a vita lezárva.
Hatalmat nem akarok, uszítani nem hagyom magam, és továbbra is önkénteskedem, amit őszintén kívánok, ne legyen szükséged a mi segítségünkre!
gulyasgyula
@Nessy: ..Csak megjegyzem .. Vállalkozó voltam a legutóbbi eset speciális munka a multi magyar képviselője //nem a tulaj // sokallotta a kért összeget nem csináltatták meg a munkát 2 év múlva megbuktak a katasztrófa védelemnél ..Dupla bért kértem és a nekem dolgozó fiatalnak másfélnapra nettó 60 ezer forintot fizettem ..KIFIZETTÉK ..Tessék összefogni és ne csak magatokra a kollégára is gondolj mindig ne szét húzzatok behúzott farokkal ...
Nessy
@gulyasgyula: Én már ebből nagyon kinőttem.Egyébként is az önkéntes munkáért nem jár díjazás, a betegektől sem fogadhatunk el semmit. Nem is uszítunk senkit, tekintve, hogy ők már mással vannak elfoglalva. Egyre kevésbé a napi politikával. Tudod, a hospice nem igazán alkalmas terület a politizálásra.
gulyasgyula
@Nessy: ..Tiszteletet érdemelsz a munkádért ..Az ilyen munkát nem lehet elégé megköszönni ...Jó egészséget kívánok hozzá neked és egész családodnak ..
gulyasgyula
@Nessy: ..Bocsánat ezt a írásod nem olvastam ..tudom az egészségügyben dolgozók sorsát ...14-éve járok évi 2X 3 hetet érszükülettel kórházba ..Igaz az ilyen valahogy más mert többnyire ugyanazok járunk vissza és szinte családi kapcsolatok alakulnak ki a betegek és az ápolók között ..Többnyire szeretjük , tiszteljük még a takarító nőt is nem csak az ápoló nőket , beteg szállítókat ..Az egészségügy valamiért minden kormánynak kolonc volt és inkább leépített mint támogatott ...ÁGNESKE időszak , napi díj az kellett , de érték és ékszertartó dobozra tellett ..Nállam az egészségügyi dolgozó külön kategória ezért BOCSÁNATOTT KÉREK HA VALAMELYIK ÍRÁSOMMAL MEGBÁNTOTTALAK ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.