Amit az Orbán-kormány elhatároz, azt véghez is viszi. Ha pedig mégsem viszi véghez, elhiteti, hogy véghez vitte. Amit az Orbán-kormány elhatároz, azt véghez is viszi. Ha pedig mégsem viszi véghez, elhiteti, hogy véghez vitte. Ez a stratégia eddig egész jól működött, a kabinetnek minden oka megvan rá, hogy úgy gondolja, a CEU esetében is beválik majd.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S hol az a döntetlen

Orbán harcairól elmélkedik az mno.hu mai vezércikke

A „Döntetlent érő győzelem” című írás annak apropójából íródott. A CEU ügy legújabb fejleményeként beszámol arról, hogy „Pénteken Trócsányi László igazságügyi miniszter bejelentette: egy év haladékot adnak a Soros György által alapított amerikai egyetemnek, hogy teljesítse azokat az elvárásokat, amelyeket idén márciusban írt bele a kormány a felsőoktatási törvénybe. 2018 eleje helyett 2019. január elsejére kell megszületnie a működés feltételeként szabott államközi szerződésnek, és az egyetemnek ekkorra kell akkreditáltatnia az Egyesült Államokban folyó képzéseit.”
Nos, hogy ez valójában győzelem, döntetlen avagy vereség én nem tudom megítélni. Azonban a cikk magáról a közdelemről szól, megemlíti, hogy: „Ha a cél maga a harc, akkor nincs annál nagyobb csapás, mint amikor elfogy az ellenség.”. Majd számba veszi az ellenfeleket. Előbb kifejti, hogy „Brüsszel, Soros, az MSZP és a migránsok ideális ellenfelek. Amíg rájuk acsarkodnak, addig sem kell valós problémákról beszélni. ”. Értsd kamu vitákat folytatnak. A cikk – nem függetlenül a portál körvonalazódó értékrendjétől – megjegyzi, hogy „A Jobbik, az Egyesült Államok vagy Németország már több fejtörést okoz. A világhatalmakkal megengedőbbek, a legnagyobb ellenzéki párttal pedig vérre menő csörtéket vívnak. ”.
Nos meg kell jegyezzem, hogy ennél fontosabb gond is van Őfeneségének, valamint ártunk és qurmányunk pribékjeinek ennél sokkalta fontosabb és főleg keményebb ellenfele is van, akivel/amivel szemben naponta totál vereséget könyvelhet el magának: a józan ész! =))
Bocs, hogy magamat citálom (a napokban egy téma kapcsán jegyeztem meg egy fórumon) : Nagyon úgy tűnik, hogy igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy Simicska „G-s” minősítését nem csak Őfenesége maga érdemelte ki!
szaboria1
Meg látszik Orbán csak bólogató Jánosokkal vette körbe magát. Az igazságügyi miniszternek már az elején kellet volna mondani ez így Viktor nem jó a CEU-val. Nem inkább hallgatott és amikor rájött ez még sem jó most még inkább egy kicsit elódázza azzal, hogy egy évre elhalasztják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.