A világszerte egyre erősödő feminizmus kitermelte a maga legújabb ellen-mozgalmát, a MGTOW –ot,  amit nevezhetnénk a nők világából kölcsönzött terminológiával a férfiak radikális szinglik csoportjának  is. Az MGTOW angol mozaikszó, amely olyan férfiak csoportját jelöli, akik „saját útjukat járják” és nem kérnek többé a párkapcsolatokból. Helyette karrierjüknek és hobbijaiknak élnek.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...feminizmus...
kéremszépen a tudomány fejlődésével nem a férfi ivarsejtek lesznek nélkülözhetőek hanem a női...szóval a nagy buzgalmukban nehogy fölöslegessé váljanak...
Eladott Ország
A fogyasztói társadalom hívságai kerültek előtérbe, és az ember az egyéni érvényesüléséért és karrierjéért dolgozik körmeszakadtáig, ahelyett, hogy a szerelem és a család szentsége felé fordítaná a figyelmét. Ha valami elromlik, azt nem megjavítjuk, hanem kidobjuk, és hiszünk a reklámoknak, hogy mindenből a legjobbat, a legújabbat érdemeljük. Úgy cseréljük a párunkat, mint a kiégett villanykörtét.
justhpeter
@Eladott Ország: Ez igaz. A bökkenő csak ott van, hogy biológiai okokból ez a rendszer sokáig nem fenntartható. Például lassacskán meg is öregszik a fiatal.
Eladott Ország
@justhpeter: Olyanról is olvasta, hogy a bíró a tárgyalás ideje alatt péniszpumpázott. Később leváltották mert a többieket a bíró rendszeres hörgése idegesítette. Lehet hogy csak akkor pumpázott, amikor Handó Tünde kaliberű nők ültek vele szembe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.