" Mélytorok "-ra hivatkozva kiszivárgott a féltve őrzött baloldali ellenzék köreiben tényként számon tartott titok. Megvan a csodafegyver, sőt! Nem is egy, rögtön kettő. Amit két ember tud, az már nem titok – hungarikum Molnár Gyula MSZP pártelnök csak novemberben akart beszélni a nagy bejelentésről, de sajna kiszivárgott!

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@karma1: ma, 23:26
Na látod , én a filmről nem hallottam.
Az újságíróról is csak a halála alkalmából olvastam bővebbet.
Pontos részletekre nem emlékszem, csak az rémlik, hogy ő szolgáltatta az adatokat, vagy hangfelvételeket(?) valamilyen választási csalásról, vagy visszaélésről . Nem valószínű , hogy hazudott, mert a vizsgálatok hatására Nixon lemondott.
bencemacska
@karma1: Ma, 23:43
Beugrott a mélytorokra Nixon, újságíró, csak az nem, hogy ez a Watergate- botrány nevet viseli. És abból készült film is!
Most már én is alszom, majd reggel utánanézek!
bencemacska
@papa.49: ma:23:31
Nem vagyok jártas a szexiparban, maradok az eredeti gondolatomnál. Csak feledékeny vagyok, nem jutott eszembe, hogy Watergate ügynek nevezik a Nixon elnök lemondásához vezető balhét.
"A Watergate-ügy új változatával kapcsolatban dokumentumfilmet készített a PBS amerikai tévécsatorna és a The Washington Post Watergate „30 év után: a történet sötét oldalai” címmel, amelyben megszólal a dráma minden szereplője, beleértve Bob Woodward és Carl Bernstein újságírókat is, akik a botrányt felfedezték és kirobbantották.

2005 júniusában végül kiderült, kit takar a Mély Torok fedőnév. 30 évi hallgatás után az amerikai Szövetségi Nyomozóiroda (FBI) akkori harmadik embere, W. Mark Felt elismerte, hogy ő volt a Mély Torokként elhíresült informátor."
bencemacska
@karma1: tegnap, 23:42
Csak kíváncsi voltam rá. hogy mire emlékszem, hát egy kissé összekevertem az újságírót az informátorával.
Legjobban ez magyarázza meg:
mult-kor.hu/cikk.php?id=19051

De, hogy most ki ennek a magyar megfelelője, azt kellene kitalálni. Ez marad holnapra, (vagyis mára!) úgyis ünnep van!
karma1
@bencemacska: Koszi szepen, ebben en nem voltam annyira tajekozott : valahogy nem erdekelt a dolog...:o)))
Mas. Megfigyelted? Valamirol piszkosul tereli a figyelmet a Propi, 8 bekuldott hirbol (a jobboldali cimfolyamban, felul) 7 db szol a F1-es versenyekrol. Az sem zavarja a propit se meg a modit se, hogy a franc se kivancsi rajuk
bencemacska
@karma1: ma, 04:43
Az utóbbi időben teljesen átmentünk bulvárba, divatba, tortareceptbe, stb.
A régiek lassan kikopnak innen is!
Megdöbbentő, hogy még az ünnep sem érdekli az embereket!
Ezt a cikket is a propeller tette ide!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.