Lukin Katalin, Molnár Ferenc dédunokája Facebook posztjában ítélte el Marton László magatartását. Mint írják, megdöbbenéssel értesültek arról, hogy „a Molnár otthonának számító Vígszínházban, olyan ember rendezett zenés játékot A Pál utcai fiúkból, akiről tanúk, sértettek állítják, hogy évtizedeken keresztül gátlástalanul visszaélt hatalmi helyzetével”. Ezt a magatartást elítélik, és együttéreznek azokkal, akiket hasonló méltatlanság ért. A poszthoz dédunokák és ükunokák adták nevüket.

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert en sokkal tobb eszt felteteleztem Molnar Ferenc rokonairol...
Kar volt...
Az az ember, aki ugy kepes elitelni valakit, hogy a masik felet nem hallgatjak meg, azzal nincs mit kezdeni.
Marton Laszlo mindent ugy tett, ahogy az o felelossegteljes tanari, forendezoi posztjanak megfelel, es ami minimumkent elvarhato volt tole. Mint mondta, hajlando a vizsgalatnak alavetni magat - most tehat Sarosdinal van a labda, aki azt hiszem, megcsinalta elete baromsagat, mert ugy allt ki a nyilvanossag ele egy 20 evvel ezelotti uggyel, hogy elhitte, hogy barki is ki fog mellette allni a sajat sztorijaval, A NEVE'T ADVA a vadakhoz... Csak hat senki nem adja a nevet - marad Sarosdi + 7 nevtelen statiszta vadja, evtizedekre, evekre visszanyulva.
Sarosdirol most hallottam eloszor - ahogy a Wikin elnezem, fo futtatoja es fo sugoja a ferje, Schilling... Hat lehet, hogy Schilling meg a fidesz protektorok ugy lattak, lehet valamit keresni a Vigszinhaz forendezoi hazatajan, csak bele kell allni egy kis karaktergyilkolasba.
Nem lennek meglepve, ha az eredmeny az lenne, hogy nem tortent semmi, a vizsgalat befejezodik, Martont viszont sikerult egy eletre elintezni... Mar nem fiatal ember, dehat Schilling se egy mai paripa, szeretne meg o is egy kicsit ebben a megtisztelo allasban lenni.
A Molnar dedunokak meg emberileg leszerepeltek elottem: Martonnak es a Vigszinhaz tarsulatanak koszonhetik azt, hogy a szerzoi jogdijakbol most is boven csurran-cseppen a telthazas eloadasokbol...De ez legyen az o bajuk...Majd a Schilling... Na majd az...
Nessy
@karma1: Azért sajnálom, hogy Ibsen Vadkacsáját nem fejezheti be Marton. Ugyanis pár éve megnéztük a Nemzetibe, mondván, hogy Ibsen nem lehet elrontani. Lehet! Törőcsik Mari vitte az egészet. Szarvas Gábor gyenge volt, mint a harmat.
Nem tudom, hogy a dédunokák hol élnek, de hát szivük joga tiltakozni.
Engem csak a húsz évi " gondolkodás" zavar.
karma1
@Nessy: Engem is a 20 ev gondolkodas, meg a 7 nevtelen mocskolodo,... Ha ok nem lepnek nevvel a nyilvanossag ele, mint Sarosdi, akkor az egeszet csak a schilling-sarosdi paros talalta ki, vagy novelt ekkorara egy artatlan esetet, mert schilling akar valami poziciot... O semmikeppen nem fog karosodni, mindenki aldani fogja azert, mert egy hibbant no frusztraciojat kezelgette 20 even keresztul, megbocsajtva neki. (Na, ezt magam sem hiszem, de ezt el lehet adni a plebsznek...).
A BMW allati szuk hatul, ha rendesen ulsz, akkor a terdedet veri az elso ules. En kicsi vagyok, 152 centis, de nekem is megprobaltatas volt hosszu uton hatul ulni. Az elso uleseken pedig mar akkor volt fejtamla, gondolom, a ferfiak elol ultek, o ult hatul. Szoval eleg nehez dolog lehet hatrafele eroszakoskodni, plane a sofornek...Mar ha Marton vezetett, es nem a meg nem nevezett "baratja"
Nekem az egesz sztori santit, de majd meglatjuk.
eszegfu
@karma1: 8:40 Én nem tudom ennyire "kategórikusan" meghatározni megtörtént, vagy sem. Azt, hogy miért várt Sárosdi 20 évig persze lehet elgondolkodtató, de az is tény lehet: minden ember másképpen, ill. különböző időtartam alatt "dolgozza" fel a kellemetlen történeteket. Én biztos nem tenném ki magamat ekkora "botránynak" -- és itt most mellőzöm Schilling esetleges "hátsó" gondolatait -- ha a történet nem valós... szerintem senki sem ilyen hülye, vagyis nem a saját maga ellensége, főleg egy "valakivel" szemben. És még egy gondolat: ha valakivel nem történt akár ennél kisebb "inzultus" sem, annak igazán fogalma sincs, hogy mit is tett volna, ill. ma mit is tenne... Annak idején "iziben" is irtó nehéz lett volna bizonyitani... ki is hitt volna egy kis "senkinek", hiszen Marton akkor is már volt "valaki"... ma meg már végképp kemény dió... ezért is gondolom: lehet benne igazság.
karma1
@eszegfu: Ha van benne valamilyen foku igazsag - mert az egeszet azert nehez elhinni, hogy igy volt! es megis vart 20 evig - , akkor is nagyon nehez lenne, - ill. nehez lesz - bizonyitani Sarosdinak a maga igazat.
Nekem a masik oldal hihetosege is nagyon megall: Marton ezekre a sulyos vadakra nem ugy valasziolt, hogy a sajat nagysaga moge bujik, hanem teljesen vedtelenne tette magat, egy atlagember szintjere...(Emlekezz vissza, hogy amikor egy fideszesrol valami hasonlo derul ki, akkor mi tortenik? Mit tett a vakkomondoros toth jozsi??? Meg a sajat partja sem zarta ki, o maga sem akart az Istennek se lemondani, sot, a falujaban ujravalasztottak polginak).
A Vigszinhaz dolgozoi -. ill a tarsulat - irt egy peticiot, hogy mondjon le, de mire azt beadtak, mar mindenhonnan lemondott, visszavonult, egy facebook-on kozzetett nyilatkozataban.
A rablogyilkost is megilleti az artatlansag velelme, amig a birosag ki nem mondja az iteletet. Bennem egyenlore eros ketsegek vannak Sarosdival kapcsolatban, de hidd el, hogyha bebizonyosodik Marton bunossege, akkor nem fogom sajnalni. (Bar meg akkor sem fogom megerteni, hogy tud valaki 20 evig egy ilyen titokkal elni - mar ha EKKORA volt a trauma.) Nekem valahogy annyira koordinaltnak tunik, mintha valaki kifejezetten egyszerre bujtotta volna fel a noket, es ehhez weinstein ugye eppen kapora jott. Olyan emberek jottek ossze Marton ellen, aki nem is szinesz, tehat ugy kellett ot megkeresni - allitolag kapcsolata sincs szinhazi belsosokkel...
Na, majd meglatjuk a vegen...
eszegfu
@karma1: Teljesen világos: miért is gondolod azt, amit... jól levezetted! Csak egy kérdés: Veled történt ilyesmi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.