Marton László az ügye tisztázásáig hátralépett, ám a botrány kirobbanása után tíz nappal sem világos, mennyit ad fel valójában hatalmából, és milyen fórumon akarja megvédeni magát. A rendező taktikája mindenesetre elszántabbá tette azokat a nőket, akik Sárosdi Lilla vallomása óta egymásra találtak saját történeteikkel. Megpróbáltuk összefoglalni, mi az, amit már tudunk, és mi hozhat még fordulatot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@JAJMÁR: Ha megtette, akkor az elete munkajaval fizet erte, de ha nem? Akkor ki fogja megkovetni ot? Ki fogja kifizetni az anyagi, erkolcsi karat?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Jobban jàrna, ha bocsànatot kèrne. Az èlete fele rèszèèrt. De bekövetkezik majd, valahogy úgy, mint a Laci bà'-nàl? Amikor màr muszàj, na, akkor majd csakaztmondja.
karma1
@JAJMÁR: Ha megtette, akkor az elete munkajaval fizet erte, de ha nem? Akkor ki fogja megkovetni ot? Ki fogja kifizetni az anyagi, erkolcsi karat?
JAJMÁR
@karma1: Ha nem tette, akkor az erkölcsi ès egyèb kàràt majd a vàdló... hisz nyilvàn feljelentette ràgalmazàs ès hitelrontàs miatt.

Kènyes ügy, mert ismert ès elismert emberről van szó, ezèrt kavar nagy port, de sajnos a hatalmi pozìcióval így visszaèlni olyan szintű gyakorlat -volt-, hogy termèszetesnek szzàmìtott. Vagy mèg ma is az.

Ideje rendet rakni.
karma1
@JAJMÁR: Dragam, SOHA nem lesz mar rendben Marton elete, akkor sem, ha olyan artatlan, mint a ma szuletett barany!
Akkor jol kirohantunk az eroszak ellen, meg a helyzettel , hatalommal valo visszaeles ellen, es mi megmutattuk...Viszont egy ember egesz elete munkaja es elete tonkrement, visszavonhatatlanul...
JAJMÁR
@karma1: De nem "ma született bàràny"!

Lehet sajnàlni persze. De neki megvan a vèdekezès lehetősège.
Sok nőnek meg nincs.
Martonnak föl kell jelenteni az összes vàdló nőt, ha àrtatlan. Azèrt is, hogy orszàgvilàg làssa, hamisan vàdolni bűn, ès azèrt is, hogy hivatalosan felmentsèk.
Ó, a nèp magasabb piedesztàlra emeli, ha àrtatlan àldozatnak talàltatik, mint volt.

De nem jelentett fel senkit eddig.
Ez tèny!
karma1
@JAJMÁR: Tudod, az artatlansag velelme megilleti meg a rablogyilkost is, meg Martont is a vizsgalat vegeig, az itelet kihirdeteseig. De az nem holnap lesz, annyi a resztvevo.
Varjuk ki a veget!...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.