Washingtonban volt magyar nagykövet, de Orbán leváltotta, és még meg is alázta - mostantól pedig egy olyan atlantista szervezetnél dolgozik, amelynek céljai szembe mennek a kormány külpolitikai prioritásaival.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem vagyok a hölgy politikai és diplomáciai képességeivel tisztában. De nem lepődnék meg azon, ha kiderülne, hogy van egy rész a kinevezésében abból is, hogy a mi ""nagytudású"" miniszterelnökünk, karöltve a hasonló képességű külügyminiszterével, belekötött ebbe a nőbe.
És a többi diplomáciai tagba, aki nem a ""futsalcsapat"" kiöregedett játékosa.
kiscsillag66
Ronda egy ügy ez! Gondolom, nem lett ostobább a kinevezése óta! Mert nem tudta "elintézni" a Trumppal való találkozást? És mi van, ha az elnök nem akarta???
kulabombaafityiszre
Dr. Szemerkényi Réka
Tanulmányok, végzettség
PhD fokozat: Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Közgazdaságtudományi Intézet, „Energiabiztonság, energiapolitika a hidegháború Európájában” (2007)
Egyetemi diplomák:
Johns Hopkins University, Felsőfokú Nemzetközi Tanulmányok Intézete (School of Advanced International Studies, SAIS) Nemzetközi Kapcsolatok és Közgazdaságtan, Masters fokozat, USA (1995)
Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar, Budapest (1992)
Nemzetközi Kapcsolatok Európai Intézete (Institut Européen des Hautes Études Internationales), Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok, posztgraduális diploma, Franciaország (1991)

Nincs futsalos tapasztalata+okosabb,mint zorbán meg a külügyminisztérium tokkal vonóval.:))
Ezek külön-külön is kizáró okok,egíütt meg maga soros.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.