A színészt többször is megverte tulajdon fia, a per most kezdődött. A megtört, idős színész mindent megtett, hogy fiát kimentse a bajból.

 A Pesti Központi Kerületi Bíróságon megtartott tárgyalás szomorúan végződött a család számára, a tékozló fiú a rácsok mögött tölti majd a karácsonyt.

Péter júniusban annyira megverte színművész édesapját, hogy annak több bordája is eltört. A közel hat hónapja előzetes letartóztatásban lévő vádlott nem ismerte el bűnösségét, s vallomást sem tett, a korábbi kihallgatásakor felvett jegyzőkönyvet idézte a bíró. Eszerint az ország Lópici Gáspárja elesett, rázuhant a tűzifára, így sérült meg – írja a Blikk.

Szívszorítóan próbálja mentegetni agresszív fiát Szilágyi István

Fotó és nyitókép: ATV/yotube

Azt ugyanakkor elismerte, gyakoriak a viták köztük. Szilágyi ennek ellenére próbálta menteni a fiát. Nem tagadta, előfordult, ököllel ütötte őt Péter, ám állítja, ez csupán játék.

– Kisgyerekként panaszkodott, hogy bántják a nagyobbak. Akkor megtanítottam verekedni. Amikor engem ütött, az is csak játék volt, nem azt jelenti, hogy verekszünk – érvelt az idős színművész, aki még a bírónőt is rendre utasította, amikor dr. Kovács Nóra azt tudakolta, pontosan hol és hogyan ütötte meg a fia.

Júniusi vallomásában viszont részletesen beszámolt róla, nem tudott védekezni, amikor Péter 15 percen át ütötte az arcát és a mellkasát, hiába kérlelte, hogy hagyja abba. Ezután mentek feleségével a háziorvoshoz, aki mentőt hívott a színészhez. Szilágyi ezúttal azt mondta a bíróságon, erre a vallomásra nem emlékszik, így nem is tartja fent.

Felesége, Humenyánszky Jolán (75) szobrászművész rokonként megtagadta a tanúvallomást, beszélt viszont az ominózus napról K. Renáta (27), aki hónapokig lakott a Szilágyi családnál.

– Hallottam, hogy veszekednek a konyhában. Pityi bácsi azt kiabálta, „Peti, hagyd abba!”. Péter aznap ivott pár deci bort – magyarázta a bíróságon Renáta, aki hozzátette, nem ez volt az első erőszakos eset. – Hasonló volt már korábban, valami pénz miatt. Nekem egyáltalán nem tűnt játéknak, amit ők csinálnak, de Joli néni is azt mondta utána, hogy ez az. Pityi bácsi védekezett, amikor Péter ököllel ütötte a fejét, de láttam rajta, hogy fájt neki.

Péter ügyvédje kérte védence előzetes letartóztatásának megszüntetését, s házi őrizetbe helyezését, ám ezt a bíróság elutasította. Szilágyiék lesújtva hallgatták a döntést, hiszen így már biztos, fiuk nélkül töltik a karácsonyt. S bár pénzük alig van, ötezer forintért bevásároltak neki és bevitték a rácsok mögé, amit kért a fiú.

(Blikk)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Ilyenkor kellene a kényszerelvonó.
Őszintén sajnálom a családot, a jobb sorsra érdemes színészt és feleségét. :(
tudode
Az a szomorú ebben a történetben, ki tudja hány családnál pattan el a cérna a NINCSTELENSÉG, és KILÁTÁSTALANSÁG miatt, betegség, egyéb közbejötte után!!!
.
Ez van alattvalóvá silányítottak:
.
--- Lesújtó jelentés - Máról holnapra él a kétharmad
nepszava.hu/cikk/1143688-lesujto-jelen...
.
Lehet emútnyocéveznek ORBANICUSOK!!!
tudode
@tudode: .
(...) Lehet EMÚTNYOCÉVEZNI ...
namihami
Az ember rácsodálkozik, hogy még szinész és szinész életnívója között is micsoda különbség lehet.
Elég csak a képen látható házat és környékét megnézni. És akkor hallhatunk-olvashatunk a másik végletről, akinek semmi nem drága. (a neveket mindenki helyettesítse be)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.