Az ország Lópici Gáspárját valóságos terrorban tartotta a fia.

Súlyos bűncselekmény miatt ül a vádlottak padjára Szilágyi István színművész fia, a per jövő szerdán kezdődik a Pesti Központi Kerületi Bíróságon – adta hírül a Bors. A férfit bűncselekmény elhárítására idős­ koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértéssel vádolják. A színész sokáig kórházi ápolásra szorult, miután nyáron a fia összeverte.

Összeverte édesapját, bíróság elé áll Szilágyi István fia

Fotó és nyitókép: ATV/youtube

Az ügyészség szerint Sz. Péter megivott egy üveg bort, majd többször ököllel megütötte az apját az arcán és a mellkasán. Édesapja több bordája eltört, illetve a fején és az arcán szenvedett el olyan sérüléseket, amelyek nyolc napon túl gyógyulnak. Mivel Sz. Pétert a testi sértés minősített esetével vádolják, ezért akár öt év börtönt is kaphat.

(Bors)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Én minden ilyen esetben kíváncsi lennék hogyan nevelték a szülők? Verték-e, lelkileg terrorizálták-e, stresszben tartották-e a gyereket.
simmering73
Öt év kevés egy ilyen bestiális állatnak.
Csizmás Kond
...szerintem ezt az egész családi ügyet nem azért tartja életben a "sajtó", hogy ezzel az öreg Szilágyinak tegyen jót...hanem marja rágja ahogy a részeges fia is...
Yoda69
Milyen alavalo ember az, aki kezet emel a szuleire?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.