Macron európai pártszövetséget épít, amelynek a Momentum is tagja lehet. A momentumosok már miniszterrel tárgyaltak, Párizsban jártak és a francia first ladyvel is találkoztak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Sem a Momentum, sem az LMP '56-os megemlékezését látni nem volt felemelő. A Közös Ország Mozgalom szerencsétlen húzásáról már ne is beszéljünk. Az összellenzéki teszetoszaság most is rendkívül sok muníciót szolgáltat a fideszes propagandának és tartok tőle – egyáltalán nem kell velem egyetérteni -, hogy részben jogosan. Jó, tudom, esőben, szélben, mínusz fokokban nem olyan kényelmes utcára menni, de a történelem során igen sokaknak sikerült már. Sőt, mai napig is sikerül. Nem tudom melyik a szánalmasabb: 20-40-50-200 ember előtt szónokolni szanaszét, vagy időjósnak állni és az időjárásra hivatkozva megfutamondni egy közös, potenciálisan tömeget megmozgatni képes rendezvény elől.
Úgy hogy, utolsó párt előre fuss!
bencemacska
Nem tudom őket megérteni, miért nem akarnak megegyezni az egyéni jelöltekben, mikor tudják, hogy fiatalok, ismeretlenek, van idejük még felépíteni magukat a 2022-es választásokra!
A Brexit után érdemes nekik a franciákra tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.