Nemzetközi szerződést írtak alá a Heilong Jiang Kínai Orvoslási Egyetem további magyarországi működéséről hétfőn Budapesten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@1magyar: Aranyom, ennek a hirnek a vilagon semmi koze az orvoskepzeshez: (miutan a magyar diplomat se es a kinait SE fogadja el kozvetlenul egyetlen nyugati allam sem, vagyis csak annyi a hir ebben, hogy orbanek peldalozni akarnak azzal, hogy igazuk volt, amikor a CEU-tol koveteltek, hogy legyen Amerikaban is egy egyetemi telephelyuk (campusuk), akik ugyanolyan diplomat adnak a vegen, mint a magyar CEU.
Ez a kinai "orvoslasi" egyetem akkor fog elindulni, amikor en nagyszakallu oreg zsidoasszony leszek, - vagyis majd ugy 90-100 ev mulva.
Ha megis elobb megalakulna, akkor sehol mashol nem hasznalhatjak majd a diplomajukat, csak Magyarorszagon.
Ez ugyanis ugy mukodik, hogy peldaul ami orvosi diplomat kiad a magyar ORVOSI egyetem , barmelyik magyarorszagi (SOTE, DOTE, POTE SZOTE), csak a legismertebbeket emlitve, ugy, hogy azzal a diplomaval viselheted a dr. jelzest, es gyogyithatsz azonnal.
Amde ha meggondolod magad, es ki akarsz menni a friss, ERVENYES orvosi diplomaddal Angliaba praktizalni, akkor nem kezdhetsz el dolgozni onallo orvoskent, hanem meghatarozott ideig csak rezidenskent, segedorvoskent dolgozhatsz, meg akkor is, ha mar van szakkepesitesed, mint pl. belgyogyasz, sebesz, rheumatologus, stb. es a meghatarozott ido leteltevel UJRA LE KELL DIPLOMAZNOD az illeto orszag igenyei szerint, az o kepzesuk szintjen.
Vagyis az, hogy egy csomo Szin-Hue Csen-Lop fog vegezni a magyarorszagi kinai egyetemen, azzal csak nalunk lehetnek orvosok, ami viszont nem lesz vonzo nekik ekkora fizetessel, ugyhogy maris el kell huzniuk az orszagbol Nyugatra, es ott kezdhetik elolrol az egeszet, vagyis rovidre fogjak zarni a lancot: a kis kinaiak mar eleve Angliaba mennek tanulni, sulyos penzeket fizetve, vagy idejonnek Uj-Zelandra tanulni, mert itt mindenki az angliai standard-ek szerint tanitja az orvosi ismereteket, mert mi angol gyarmat vagyunk. (Innen mehet akarki egyenesen dolgozni pl. Angliaba)
Szoval ez a cikk csak parasztvakitas, csucsra jaratva...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Rendben szopottszar de kizárólag titeket gyógyíthatnak a kínai orvosok !!!
karma1
@Yoda69: Meg a Nadas Gyurkanak is, mert ok is odafordultak segitsegert... Azota nem is bocsajtja meg Gyurka, hogy o kapacitalta a papajat erre a gyogymodra...:o(((
Yoda69
@karma1: A kinai gyogymod az ezer eves megfigyelesen alapszik. Semmi tudomanyos alapja sincs. Csupan megfigyeltek milyen betegsegre milyen csalanfuvet vagy miegymast lehet hasznalni. Abbol teakat foznek, vagy kulonbozo kenocsoket krealnak. Ennyi. Ha korai stadiumban kapnak el valamit akkor talan meg hasznal is, maskulonben ok is csak szettarjak a karjukat. De legalabb Bajoreknak megmondtak a frankot, es nem huztak le oket egy vagyonnal, tudva ugysem segithetnek. Kinaban ez bevett mod hogy a betegeket meg jol le is huzzak mielott hagyjak oket meghalni.
karma1
@Yoda69: A Nadas Gyuri papajat is rabeszelte Gyuri, hogy egy ilyen kinai csodadoktorhoz menjenek el.
Az akupunkturanak vannak nagyon jo eredmenyei, de az sem jo mindenre, es ahogy irod, ha a vegso stadiumban kapnak el valamit, akkor mar ok sem tudnak mit tenni,...De akupunkturahoz nem kell orvosi egyetemi vegzettseg, hanem egy eros tanfolyam, es sok gyakorlat.
1magyar
@Yoda69: Engem sosem a más véleménye érdekel, mindig azt hiszem el amit megtapasztalok.
Ez konkrétan akupunktúra volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.