Már csak a Fidesz abszolút többségének megakadályozása lehet az ellenzék maximális célja, vélik a politológusok közös interjújukban. Gyurcsány zseniálisat húzott, a Jobbik mozgása miatt pedig van esély arra, hogy az emberek átszavaznak az ellenzék különböző jelöltjeire 2018-ban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ha az zseniális, hogy egymást döfködjük hátba...
Szerintem meg az LMP az egyetlen, nyugodt lelkiismerettel választható alternatíva, még ha a két okostojás megpróbálja is agyonhallgatni őket.
RonaGyuri
nagy összegbe fogadtam volna, hogy a derék LMP-s Dunb-rich nagy nyelvcsapással azonnal iderondít! =))
karma1
Azert nem emlitette a ket politologus sem az lmp-t mert olyan komoly tenyezo. ugyebar...
Az majd kesobb, 2018-ban fog kiderulni, hogy kinek volt zsenialis a huzasa, ki taktikazott rosszul.
Guzsba kotve nem lehet csardasozni...
orban szepen bebabozta az embereket a sajat halojaba, mint egy pok, 7 es fel ev alatt mindenhova beultette a sajat embereit, es akik ezt lattak az ellenzekben, de nem tettek ellene semmit sem, mara mar csak annyi szerepuk maradt, hogy tessek-lassek modra megfeleljenek orbannak, (kezelheto ellenzek legyenek, cserebe jo fizetessel a parlamentbe is uldogelhessenek),
Jovore is lesz meglepetes: az utolso pillanatban lesz, hogy orban ne tudjon mar ellene semmit sem tenni.
Nem fogom sem ot, sem a partjat sajnalni.
Béla333
Az is vak, aki nem veszi észre, hogy Gyurcsányék csak azért vannak az ellenzéki oldalon, hogy zűrzavart, káoszt teremtsenek, hogy elvégezzék a Fidesz helyett a piszkos munkát!
Amilyen pusztítást itt Gyurcsányék végeztek, azt a Fidesznek nem sikerült volna a másik oldalról...
Aki meg a Gyurcsány féle meglepetésben hisz, mint a II. világháború végén a német katonák a csodafegyverben, azok vagy ostobák, vagy szándékosan vezetik félre a másikat.
Nem lesz, nem lehet, hiszen zsarolva van szerintem a korábban a Fidesszel közösen elkövetett bűncselekményekkel. Ezért táncol úgy, ahogy Orbán fütyül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.