A Jobbik pár hete jelentette fel Soros Györgyöt, miután a kormány állandóan a Soros-tervről beszélt. A Nemzeti Nyomozó Iroda mégis a jobbikos följelentőt rendelte be, aki fideszes kormánytagokat ajánlott kihallgatásra.

Október közepén jelentette fel Soros Györgyöt a Jobbik alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete, alkotmányos rend elleni szervezkedés, rombolás, hazaárulás és lázadás miatt, miután a Fidesz folyamatosan a Soros-tervről beszélt. 

Feljelentette a Jobbik Sorost, erre a feljelentőt idézték be a rendőrök

FotóFacebook/Magyarország Kormánya

Sorost ugyan a rendőrség nem, de a feljelentést megtevő jobbikos Mirkóczki Ádámot már berendelték a hatósághoz – értesült a Magyar Nemzet.

A cikk szerint Mirkóczki hétfőn ment be a nyomozással megbízott Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodához, ahol a nyomozók arra voltak kíváncsiak, alá tudja-e támasztani a milliárdos üzletember elleni feljelentését bármilyen közvetlen bizonyítékkal.

Mirkóczki a rendőröknek elmondta, ő maga is csak a kormányzati politikusoktól tud a Soros-tervről, így javasolta, hogy az NNI hívja be meghallgatásra a feljelentésben is szereplő kormánypárti politikusokat, név szerint Tuzson Bencét, Bakondi Györgyöt, Halász Jánost, Németh Szilárdot, vagy Budai Gyulát.

Ha a rendőrség nem indít nyomozást a soros-terv miatt, akkor Mirkóczki Ádám szerint egyértelműen bebizonyosodik, hogy az egész csak fideszes blöff.

(444)

(Címlapi kép: Facebook/Magyarország Kormánya)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1bitang
@kissé felnőttem: Amennyiben az isten Orbán ...
Lepényleső
Csoda lett volna,ha nem így történik? Csoda miért csak a bán közelében esik?
Lackó50
Ez egy nyerő húzás volt. Ezt a kormány TV miért nem reklámozza???
Yoda69
Buta rendoreink beleszaladtak egy jo nagy pofonba. Azt hittem jegelik az ugyet, igy viszont kellemetlen helyzetbe hoztak a fideSSt.
Zeta
@Eladott Ország: milyen tanakodás van most, hogy ők jöjjenek ki jól, a Jobbik csavarásából?
vukkocska
@Lackó50: Mert akkor ki kellene mondani, hogy nincs Soros terv. Okostojás fideszes vezetők azt mondták, hogy leírva nincs. Akkor honnan is tudják? Biztos Soros elmondta nekik a régi jó barátság fejében, hogy Orbán és a többiek az ő égisze alatt tanulhattak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.