De legalább nem kell az új intézményért Felcsútig menni. Képzeljék el: újabb véletlen történt! Hát nem pont ott szeretne a kormány szuperkórházat építeni, ahol Orbán Viktor ismerősének a régóta hasznosítatlan telkei vannak? - teszi fel Facebook-bejegyzésében a kérdést Volner János. Mint írja, igaz, a terület kissé félreeső helyen van, "de ne reklamáljanak: örüljünk, hogy nem kell az új kórházért Felcsútig menni (természetesen kisvasúttal). "A szerencsés telektulajdonos (Tamás László) régi, megbízható fideszes elvtárs, így a vételárként kifizetett több milliárd forint is jó helyre kerül, amit a Jobbik alelnöke által közölt képek is bizonyítanak. "Hiszen lehet-e rendesebb ember annál, aki Mészáros Lőrinccel együtt fogja közre a miniszterelnököt, vagy éppen legelöl menetel a Békemenetben? Naugye. Kérem osszák meg, mert sokakat érdekel! "

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/07/12/szuperkorhaz-a-varos-szelen/
Dél-Budán, pontosabban Dobogó városrészben szuperkóház épül, tudhattuk meg Cserháti
Pétertől, az Egészséges Budapest program miniszteri biztosától. A telket fel is vásárolta az MNV Zrt. 4.4 milliárd forintért. Eddig minden szép és jó is volna, ha ki nem derülne, hogy a választott helyszínre semelyik budapesti tömegközlekedési eszköz nem ér el. Olyan szinten szuperkórház, hogy erre valahogy nem gondoltak az építtetők. Sem arra, hogy a telek egy részén tőzeges mocsár volt, ami jelen pillanatban azt jelenti, hogy 6 méter mélyen már vizes a talaj.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
Hány ember életét mérgezi meg és teszi boldogtalanná ez a feslett erkölcsű szégyentelen kontár botrány kurmány.
Eladott Ország
@1magyar: Műszakilag az is megoldható, csak az nem mindegy mennyibe kerül. De a fidesznél a közpénz nem számít, ezzel tömik meg a vazallusok zsebét.
Gyuri Géderről
@Eladott Ország: Várom a küldeményt, a köszörű előkészítve az élezéshez.
eszegfu
@Equus1: nov. 5. 19:08 Jelen, mint a "gyengébbek" egyike!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.