Néhány héttel az afrikai kereskedőházak bezárása után több dél-amerikai kirendeltségen is felmondták az érvényben lévő szerződést. A történet különösen bájos mozzanata: a limai magyar nagykövetség megnyitásán még egyik meghívott helyi üzletember sem tudta, hogy lapátra került.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Petike még cseresznyézni sem tudott

A derék külgarázdánk gazdasági ámokfutása egyre nagyobb csődöt mutat

Azt most hagyjuk, hogy ez a harmadrangú terem-focista (no sportolóként klasszisokkal kevésbé gyengús, mint gazdasági s pláne diplomáciai szakemberként) mint „diplomata” milyen dilettáns, sőt kifejezetten ártalmas, most egyre egyértelműbb, hogy külgazdasági szempontból is igencsak gyengus.
Most kiderült, hogy Szájjártató kedvenc gügyüje az Afrikában történtek után már Dél-Amerikában is megfeneklett. Úgy hogy a közelmúltban „a külpiaci expanziót szolgáló Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. (MNKH) néhány dél-amerikai országban felmondta működő partnerével az érvényben levő szerződést. ”! =))
A közel és távol-Kelet egyelőre csendes! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.