Cáfolta Gyurcsány pártja, amit az MSZP-s Kovács László állított, hogy 62:44 arányban megegyeztek volna az egyéni körzetekről. Molnár Gyula, az MSZP elnöke és Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke MTI Fotó: Balogh Zoltán „Nincs megállapodás az MSZP és a DK között a 106 egyéni választókörzet felosztásáról” – mondta a Zoom.hu kérdésére a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivője. Gréczy Zsolt arra reagált, hogy Kovács László volt MSZP-elnök a Kossuth Rádióban arról beszélt: a két párt már megegyezett, és 62:44 lesz az arány a szocialisták javára. Gréczy szerint már csak azért sem állapodhattak meg ebben, mert ugyan valóban folynak egyeztetések a 106 körzetben a koordinált jelöltállításról, de nem csak a két nagy baloldali párt között, hanem „négyesben”, az Együtt és a Párbeszéd részvételével, így a megállapodásnál – ha lesz – nyilván nekik is meg kell majd jelenni a számokban.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kovacs Laszlot azert nem egy ilyen hebehurgya hapsinak ismertem meg, mint amilyen lepeseket most megtesz,...:o))))
Legjobb lenne, hogyha szepen elmenne nyugdijba, valoszinu, neki nem 49.500-bol kell megelnie, mint a 65 eves baratnomnek, 45 evi munka utan...
Ha nem tudna, minden ilyen tipusu kiszivarogtatas pont az o partjat gyengiti, mert szep lassan, de biztosan pletykaszintre sullyed a kommunikaciojuk.
orban meg valoban csak rohoghet a markaba.
Kovacs, huzzal el szepen meg most a pihidbe, ne kavarj be a partodnal, a demencia eleg csunya betegseg...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.