Hol DK-snak, hol LMP-snek adva ki magát aljaskodik egy névtelen kormánypárti aktivista. November 15-ére Nagykőrösre hívtak egy beszélgetős estre, a Jobb Nagykőrösért Egyesülethez. Mint megtudtam, eredetileg Vágó István lett volna a vendég, de lemondta a fellépést. Én viszont szívesen vállaltam, hiszen olyan barátom ajánlotta ezt a kört, egy nyitott gondolkodású, párthoz magát soha nem elkötelező, kecskeméti férfiú, akivel évtizedek óta ismerjük egymást. (Tudta, hogy előtte napon a városban leszek, délben a helyi hajléktalanok vendégeként, este pedig föllépek egy értelmiségi, kormánybarátnak nem mondható társaság szervezésében.) Tegnap e-mailt kaptam egy álnév mögé rejtőző valakitől, s miután elolvastam, fölhívtam a kecskeméti barátomat, mert biztos voltam benne, hogy a levélben írtak alaptalanok. A barátom döbbenten mesélte, hogy Vágó István egy hasonló levél miatt visszakozott. A két e-mail lényegében azonos, a különbsé

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erre, ennyire es igy kepes ma a fide$$, akiknek EZ a kampanya...
Szanalmas vezetokkel, piti tagokkal, ketsegbeesett akciokkal...
Meg szerencse, hogy Bandot nem ejtettek a fejere...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Foxley: Szeretek helyesen írni, nem tehetek róla. Az ember véletlenül rosszul nyomja le a billentyűt vagy melléüt és kész is a hiba. Tudod kaptam már itt olyan baromtól reagálást hogy ilyesmiért hogy a másikat a fal adta (tudod, Fideszes, ezért még írni sem tud).
division
@Foxley: Na, most is kétszer írtam le azt hogy "hogy" :-))
karma1
@division: igazad van, de veletlenul maradt le a masodik s... :o)) Neha viszont 3-at is irok, hihihi,...:o))) Kulonben valoban jo lenne, ha ugy lehetne utolag korrigalni, mint a Facebook-on...:o)))
division
@karma1: Vagy ahogy még más oldalakon is, mint nagy PC játék őrült ott is szoktunk társalogni, és van ahol a szerkesztésre van 5 perced.
karma1
@division: Te tenyleg nem szoktal rosszul helyesirni...:o))))) A fe'szen en is ki szoktam javitani a hibakat,... A klavim geppuska-gyorsasagu, mert allitolag ez a gep jo jatszani is,...:o))) Hat nem nekem,...:o)))Nekem csak "do'dozni" jo...:o)))
division
@karma1: A játékra alkalmas gépeknek sok összetevőjük van, de nem megyek bele ha úgysem játszol:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.