2018 áprilisában (talán nyolcadikán) parlamenti választások lesznek Magyarországon, melyen a legjobban szereplő 10 párt eldöntheti hazánk elkövetkező négy évének fő irányvonalait. A voksoláson körülbelül 5 millió ember fog részt venni (62% -os részvétel esetén), melyből kb. 60% megszavazza majd a Fideszt, nagyjából 15% a Jobbikot, a maradék 25% -on pedig (ami körülbelül 1,2 millió voks lesz), három olyan párt osztozik majd, melyek elérik a parlamenti küszöböt. (Ezek az MSZP, a DK és az LMP lesznek). Mindannyian tudjuk vagy sejtjük, hogy ez várható, hiszen folyamatosan ezt jelzik előre a közvélemény-kutatások is (kisebb - nagyobb eltérésekkel). Ettől a bizonyos forgatókönyvtől minél inkább eltér a valóság, annál nagyobb lesz a meglepetés. HA eltér.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Béla333: Az,,hogy az Orbán konda a hatalomba marad,,esetleg,,az téged nem izgat.Bernike majd el jópofiskodik a Gazdaállattal megint Tusványoson...Hátha csurran-cseppen valami..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Tegnap néztem Békesi értékelését az ATV-n hát Berci azt nem teszi az ablakba.
Oszt ő még csak nem is ellenfele.
www.atv.hu/videok/video-20171110-bekesi-laszlo
Béla333
@Sámannus: 08.01
Most hozzam elő Lengyel László véleményét Gyurcsányról? Vagy Hont Andásét a HVG-től?
Tök fölösleges ezen lovagolni, hiszen ahogy Békesi negatív véleménnyel van az LMP-ről, az kb ugyanannyi, mint Lengyel véleménye Gyurcsányról!
Egy vélemény a sok közül.
Persze, ha mocskolódni szeretnétek, akkor ragozhatjuk és idézhetjük egyik-másik közszereplő lesújtó véleményeit a számunkra nem szimpatikus politikusról/pártról!
De nekem erre most nincs időm!
Na jó szuttyogást!
anka
@Clavigo: - sokszor olyan vagyok mint a nyugágy...:D - de ha elönti a xar az agyamat akkor én is átmegyek bunkóba'! - a Béla az egy fanatikus LMP-és aki a kudarcot nem látja és Gyurcsány fóbiája van..., na majd lesz neki kijózanulás tavasszal...
- na de minden rosszban meg kell látni a jót is...:)
Sámannus
@Béla333: Épeszű ember nem nevez meg miniszterelnököt a választás előtt. Ennek több oka van. az első, hogy a kialakult erőviszonyok alapján kell dönteni erről.
Én szívesen figyelembe veszem mindegyik véleményét, de nem tartom egyiket sem kizárólagosnak. Ha az lmp ki lopja a jobbik szájából a sajtot, tegye. De távol áll ettől a lehetőségtől,a taktikája kizárólag a negatív kampány a baloldallal szemben.
Menjé a kisztihandhoz a fodrászatba, ha ott van Bercike.
karma1
@Sámannus: Nagyon koszonom ezt az interjut, (mas modom nincs megnezni egyenes adasban), szoval ez nem semmi volt: teljesen higgadtan vazolta fel a lehetosegeket, es hat a vege,... a "ketszer kell megbuktatni orbant",... (hogy egyszer vegre eltunjon a ganyedombja alatt)...
Ez borzasztoan realis...
A magyarok sajnos az egeszseges duhuket nem orban ellen forditjak, mert az "olyan szepen beszel, iger", hanem - ha egy uj ME jonne, uj kormannyal, politikai megujulassal, akkor azt mindennek el fogjak mondani a magyarok, es pillanatokon belul ve fogjak oket donteni, mert sajnos, a populista elemek (mint peldaul a penz is), mind-mind a csuti potrohosnak a kezeben vannak...:o(((
Sámannus
@karma1: Én már arra is találtam bizonyítékot hogyan terjesztik orbánék a viszályt. Olyan konzultációkat szerveznek, ahol a résztvevők vitatkozhatnak. mivel a dilettáns polgárok nézete igen eltérő, kemény veszekedésekké válnak a foglalkozások. Ha az ilyen viták utcára kerülnek, azt valahogy el kell hárítani. Ehhez viszont szítani kell az indulatokat . Így a balga nép önmaga ellen fordul...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.