A visszatérő ultrák megígérték, nem bántják a szkennereseket. Szurkolói kérésre nem volt jelen a B-középnél a biztonsági szolgálat kríziskezelő egysége. A Fradi megmutatta a tömegbalhéról készült videót. A Ferencváros először tartott sajtótájékoztatót a szombati FTC–Debrecen-meccsen történt verekedés és késelés után. A klub bemutatta azokat a videofelvételeket, amin a balhé részletei láthatóak. Ezeket a képsorokat azonban védik, a rendőrség kérésére a sajtótájékoztatón nem lehetett kép- és hangfelvételt készíteni. Így a videón látottakat szövegben próbáljuk meg átadni.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tartok tőle, hogy nem csak egy félresikeredett mondat

sokkal inkább Őfenesége társadalmi veszélyesség nélküli csoportos garázdaságára hajaz

Az index.hu „FTC: Szervezett támadás volt, nem lehetett rá felkészülni” címmel foglalkozik „a szombati FTC–Debrecen-meccsen történt verekedés és késelés ” utóéletével.
A nem kevés fira és kevéssé érthető mondat mellet egy meglehetősen egyértelmű okfejtés is elhangzott „Nyíri Zoltán, az FTC operatív igazgatója” előadásában. Elsőbb kifejtette, hogy „szervezett támadás, köztörvényes bűncselekmény történt.”, majd mindenkit megnyugtatott, hogy nem lesz következmény nélkül, mert „Akiket sikerül beazonosítani, azok a Ferencváros egyetlen sporteseményét sem látogathatják”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.