A fideszes uniós biztos megismételte, hogy az Európai Bizottság semmiféle Soros-tervet nem hajt végre, ahogy azt is, hogy nem hazaáruló.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
@Csizmás Kond: Érdekes,amikor a Fideszt segítette,pénzelte,Orbánt és a többi fideszest tanítatta,akkor viszont ő volt a maffia? Akkor beleszólhatott abba,ami neki nem tetszik?Ugyanolyan kettős állampolgár mint az amerikai vagy erdélyi magyarok,vagyis köze van az unióhoz.A hátáron kívüli kettős állampolgároknak akkor mi közük bármihez is nálunk? Ő a jogvédő civileket támogatta a Kádár rendszerben is,a Gyurcsány rendszerben is és most is.A saját pénzéből!.Ráadásul a legmagasabb állami kitüntetés tulajdonosa,Budapest díszpolgára és ezeket a stallumokat nem a kommunistáktól kapta,hanem a demokratikus Magyarországtól,Orbán támogatásával!! Ön vagy furcsán feledékeny,vagy a vezér szavára átprogramozta az agyát.Mellékesen a Gyurcsány kormány alatt egy Soros által támogatott civil szervezet nevében Schiffer védte egy perben Orbánt,jogosan.Akkor is fel volt háborodva? Nyilván nem mert akkor Soros ellen senki nem hordott össze annyi ostobaságot ,mint napjainkban Orbán.Gondolom azt sem érti,hogy én egyáltalán nem a milliárdos Sorost védem,hanem Orbán jellemtelen módszerétől fordul fel a gyomrom.Nincs annyi köpönyeg,ahányat már kifordított,most éppen Soros ügyében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...én is jobbat szeretnék...viszont nem biztos hogy az én kérésemet meghallgatja valaki, éppen ezért rosszabbra biztos nem fogok szavazni.
Edmond Dantes
@Csizmás Kond: .."...soros egy spekuláns és ettől gazember..." Úristen!
Most Soros személyétől függetlenül,tudja egyáltalán azt,hogy mit jelent a spekuláns ,a tőzsdei spekuláns megnevezés? Maga most vagy a rákosista szocializmus értelező szótáránál tart még (gonosz kizsákmányoló,szegények vámszedője...),vagy az Orbán által terjesztett ellenségképző terminológiát hablatyolja ,amely attól röhejes,hogy neki nem is kell tőzsdén spekulálni,mert ő és családja szabadon vételez a közös kasszából.A szó a latin speculari szóból származikl ,jelentése:megfigyel,tervez,nyereségre tör,gondolkodik,töpreng...Tehát ésszel,tehetséggel dönt,kockáztat.Aztán vagy nyer,vagy veszít!! Ö összességben eddig nyert és ez a maga fajtájának megbocsájthatatlan.Próbáljon meg lecuppanni Sorosról,s talán akkor nem mond ekkora baromságot.Ne haragudjon,de ön egyszerűen ostoba.
Csizmás Kond
@Edmond Dantes: ...te pedig rólam cuppanny le ha megkérhetlek...
Edmond Dantes
@Csizmás Kond: Nem cuppanny le,hanem cuppanj le!!!...ha megkérhetem.
SystemError
Működik a népbutítás + itt mindenki imádja az alternatív valóságokat az ufókat a háttér hatalmakat. Igazi tudatlan, 6 millió megkeseredett, másokat hibáztatóproli országa vagyunk, amire Viktor is és Habony is ráérzett. A "Mészáros terv" és a pénzért valóban maffia migránsokat beengedő politika már nem érdekli a prolit, de ha azt mondom egy ufó dézsmálja a közöst, akkor azonnal ugranak. Szánalmasan suttyó egy népség vagyunk... :(
SystemError
A másik, hogy nem tűnik fel a régi fidesz szavazóknak, hogy a polgári értékeket képviselő, értelmiségi fideszesek mind leléptek. Csak az anyjukat is eladó, magyarázó gépek maradtak???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.