Lavinát indíthat a NAV-vezér benzinár-csökkentő magánakciója.

Tállai András nyomdokaiba lépett egy MSZP-s képviselő

Mint megírtuk, Tállai András néhány napja rászólt a Mezőkövesd környékén üzemelő benzinkutakra, hogy adják olcsóbban az üzemanyagot. Ez még nem is annyira különös, az viszont igen, hogy a töltőállomások engedelmeskedtek, és például a benzin árát 11 forinttal mérsékelték.

A nemzetközi sajtóban is híressé vált akció buzdította fel az MSZP-s Szabó Sándort, aki a HVG szerint közvetlenül a Mol vezérigazgatójának, Hernádi Zsoltnak írt levelet, amit a Facebookon is közzétett.

A levélben Szabó úgy fogalmazott, "sajtóhírek szerint országgyűlési képviselőnek (Tállai András) a Mol vezetőivel történő közvetlen kapcsolatfelvétele hatékony módszer az üzemanyagárak csökkentésére. Erre, valamint arra is figyelemmel, hogy választókörzetemből nagy számban érkeztek állampolgári megkeresések, az alábbiakat kezdeményezem:

Kérem, hogy a Csongrád megye 01., 02., 03., 04. számú országgyűlési egyéni választókerületeiben működő Mol töltőállomásokon – a mezőkövesdi megoldással azonosan – az október 31-i állapothoz képest a benzin árát 11 Ft-tal, míg a gázolajét 5 Ft-tal mérsékelni szíveskedjék."

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Helyes...írjon mindenki...Aztán hátha rájön a MOL, hogy nem kellett volna engedelmeskedni a fitymasznak egy kis kampányfogás keretében, mert ha még a cigánykirály is azt mondta, hogy hajrá csinálja mindenki és ennek ellenére kivételezgetni fognak...akkor az bizony kurva gáz.
Jozefina
Nem is értem azokat, akik a MOL kutaknál tankolnak. Én pl. sosem tankolok MOL kűtnál!!!
human
Az Eötvös Károly Intézet meg szakácskönyvre pályázott az MVM-nél 5 milliós kerettel. Ezt azért tették, mert a CÖF 500 milliót kapott az MVM-től a „komplettált egészséges ételek – élelmiszerek” rendezvényre. Az intézet korábban 5 millió forintra pályázott az MVM-nél az Egyetemi Demokrácia program megvalósítására, amely az egyetemi hallgatók demokratikus értékek iránti elkötelezettségét kívánja megerősíteni. Az MVM ezt elutasította azzal, hogy az MVM nem tudja a társadalmi felelősségvállalási politikájába illeszteni. Hát ezért gondolta az Eötvös Károly Intézet, hogy ha a CÖF kaphatott 500 milliót gasztro showra, akkor ők is kaphatnak 5 milliót szakácskönyvre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.