A bokszmeccs úgy kezdődött, hogy Soros visszaütött harsogja a Nemzeti Szégyen Kormánya és összes talpnyaló lakája. Gúnyosan üvöltik, hogy Soros György milyen szörnyű dolgot művel, mert személyesen beleállt a mérkőzésbe és rettenetes dolgokkal vádolja Magyarországot.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Durbincs kérdőjeleit feledve, a cikk érdekes látlelet pártunk és kormányunk cinizmusáról.
Miután lassan egy éve mindenütt Soros plakátokba botlunk, nem létező "Soros tervről" konzultálunk, nincs nap, hogy valamelyik IQ bajnok ne sorosozna egy jót, még ha az időjárásról kérdezik is. Most, miután megszólalt, nem is a saját érdekében, most azt harsogják, hogy " Soros megtámadta Magyarországot"! Tessen mondani ki is "üzent hadat" először? Ki kezdte a rágalmazást, tudatosan valótlan állítást?
Tényleg, az egész világot hülyének nézi egyik másik kormánytag.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@eszegfu: Nem, akkor meg nem... De akkor meg orbannak sem kellett minden oldalat ennyire megvedeni... Akkor neha-neha betevedt egy-egy futyiszes, azzal jol elszorakoztunk, megertette, hogy ez az oldal nem igazan az ove, el is tunt... De meg ok sem okoztak ekkora problemat, illetve nem utaltattak meg az oldalt ennyire az emberekkel ...
Es hat azota ketszer kemenyen megvaltozott a propi: egyszer alakilag, masodszor meg tavaly augusztusban, amikor tulajvaltas jott letre a honlap elen, - akkor a belso struktura es moderalas is megvaltozott. Azota mar senkit sem figyelmeztetnek egyszer sem a modik, hogy kizarjak az oldalrol, ha meg parszor csunyan ir be az illeto, hanem csak suttyomban, siman kibaccak az oldalrol.
A bekuldes is modosult - ahogy irtam a durbincs-fele trollok annyit kuldhetnek be, amennyit akarnak, egy adott idoszakon belul, mig Te vagy en szigoruan csak orankent 2-t.
Neha a bekuldest is rettenetesen cenzurazzak: komplett oldalakat zarnak ki, mint pl. a Kolozsvarosbol nem kuldhetsz be semmit, de az is van, ha en talalok egy izgalmas cikket, akkor kiirjak hogy a cikk biztonsagi okokbol vagy mittudomen miert nem kozolheto a Propin.
Aztan van valami bekuldo, aki allandoan azzal a buzi F1-es hirekkel rakja tele az oldalt, a masik felet tulnyomoan a Propi sajatmaga, nehanyat a hvg.hu es alig-alig az ellenzekiek.
Szanalmas es szomoru, hogy idaig sullyedt ez az oldal, elotte vidamhangulatu, jo hely volt.
Mara pontosan olyan mufurc lett, mint amilyennek orban akarja latni az embereket. Szerencsere mi ezellen tettunk...:o))) Es ez a lenyege az egesznek!...:o))))
eszegfu
@karma1: Kösz. az infot! Egyébként nekem még soha sem sikerült beküldenem cikket, mert mindig valami "veszélyes", nem biztonságos helyre hivatkozik... Tudod sokszor arra gondolok: vajon ezek az embereknek egy esetleges személyes találkozáskor is ekkora lenne az "arcuk"?!
quadrocopter
@durbincs: Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.