Lőfegyverrel követett el öngyilkosságot egy beteg a Jósa András Oktatókórház onkológiai osztályán.

Fejbe lőtte magát egy beteg a nyíregyházi kórházban
Illusztráció: Pixabay

A Blikk úgy tudja, a 60 év körüli fejbe lőtte magát, és azonnal meghalt. Azt egyelőre nem tudni, a fegyver hogyan került az épületbe.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aki latott mar rakos beteget a vegstadiumaban, az sejtheti, mi mehetett vegbe ebben az emberben. Aztan ha meg azt is hozzavesszuk, hogy nyilt ujsagcikkben kozolte a magyar allam kedves vezetoje, hogy a rakgyogyszerek elosztasaban radikalis valtoztatas lesz - magyaran nem lesznek uj gyogymodok es nem lesznek uj, jo, hatekony rakgyogyszerek - igy sikerult meg a remenyt is elvenni a rakbeteg emberektol...
Ennyit orban korosztenyi, csalad- es embercentrikus uralkodasarol...
Remelem, akik majd jovore a fulke maganyaban dontesre keszulnek az X behuzasaval, tudjak, kire szavazzanak - vagy legalabb azt, hogy kire NE...:o((((
Nyugodjek bekeben szegeny ember...
(Pedig a csaladjuknak csak most kezdodik a meghurcoltatas, nem eleg a gyasz... De ez is csak a regnalo kormany habitusabol ered...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@karma1: A sajnálatos eset körülményeiről és az előkészületekről nem tudunk semmit. A családnak elég ez a tragédiai is nincs szükségük semmiféle vegzálásra, ha bizonyított, hogy a beteg önkezével vetett véget az életének.
karma1
@justhpeter: Csillagom, a magyar rendorsegben a szimpatia es az empatia teljesen ismeretlen fogalmak, sajnos, komolyan fognak arrol erdeklodni, hogy hogy kerult be a fegyver? Pedig most nem ez a csalad legfobb gondja...
simmering73
Ebéd helyett fegyvert osztanak a kórházban?
szaboria1
Biztos túdatosan vitte magával mivel a beteg holmiját nem ellenőrzik. Így a betegségével kapcsolatban kapott eredményre így reagált.
quadrocopter
@szaboria1: Onkológiai beteg volt, ez mindent elmond.
szaboria1
@quadrocopter: Számomra is. Sajna tavaly óta család tagom miatt jártunk a Kék golyóba. A látvány amit láttunk igen el szomoritó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.