Az Átlátszó azt vélelmezi, hogy Kovács Béla évek óta tartó kémkedési ügyében a fontosabb eljárási események valahogy mindig egybe esnek a választási ciklusokkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ennyi erővel vityát is bíróság elé lehetne állítani az orosz kapcsolatok miatt.
Eladott Ország
Miközben rohad az ország, a középosztály brutálisan lemaradt a felső tízezertől, miközben szép hazánk tíz legelmaradottabb régiójának nyomorfalvaiban akadnak olyan családok, amelyek gyakorta a dögkútból szerzik be az ebédre, vacsorára valót, miközben a kivándorlás miatt 200 ezres nettó kezdőfizetéssel és lasszóval toborozza a BKV a buszsofőröket, miközben kevés a beruházás, nincs piaci verseny, amely innovációra kényszerítené cégeket, és legalább egy évtizede nem nőtt a termelékenység, az egy munkaórára jutó GDP pedig 2010 óta nem mozdul, a kormánypárt szórakoztatja a nagyérdeműt. Az egyik kedvenc szórakozásuk nekik – Soros György nevetése mellett, vagy azzal szoros összefüggésben – a Jobbik basztatása. Ha éppen nem Orbán ótvar, lábszagot árasztó parlamenti személyeskedéseit kell hallgatni az elvtársak két diktátorlátogatás/fogadás között), akkor Kágébéláznak. Apropó, Voldemort alkotmányos illetékes ügye hogy áll választások előtt? Szarháziak!
quadrocopter
Az tuti, hogy ilyen "kémügyet" a világ nem látott még, abszolút ellentéte az ismert kémügyeknek, a "kém" szabadlábon futkározik, az ismert bizonyítékok annyit jeleznek, hogy találkozott orosz tisztviselőkkel, se tettenérés, se tárgyi bizonyítási eszközök, különben már nagydobra verte volna a horda!
A választási "kémügy"! Röhej!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.