Filmes kuriózum a Tétényi úti kórház ötvenhatos sebesültjeiről. Mégsem láthatja a közönség. Sohasem látott felvételek a Tétényi úti kórház ötvenhatos sebesültjeiről és az önkéntes ápolókról. A kuriózum egy amerikai archívumból került elő. Ferenczy Erikának és Kínyó Ferenczy Tamásnak a kórház forradalom alatti napjairól szóló dokumentumfilmjében rendre visszatérnek a különleges képkockák. A tavaly készült alkotást a nagyközönség azonban nem láthatja.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@desiro: Ő nem a padlást söpri, az egész házat viszi! Csak apránként, így nem vesszük észre ideje korán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Szemetek mást nem tudok mondani, ezeknek a szülei nem akarták engedni hogy a Nagyanyám eltemethesse a fiát (keresztapám) akit ott lőttek le a parlament előtt !!!
Olyan mértékű már a gyűlölet, hogy előbb,utóbb ki fog törni, mint a gőz a fazékból !!!
quadrocopter
A "demokratikus cenzúra"! Ezt a Kanchit is fejbe rúghatná már valaki, hogy összekoccanjanak térlátású szemei!
kereső
@Nessy: 09:11, lásd a semmijjen zsolt testvér által beterjesztett/beterjesztendő törvény módositást a Nemzeti Eszközkezelőről.
kokopelli
@quadrocopter: kaméleon hölgy? (nem kaméliás!) ..a szemei és a szinváltozása
csodálatos! Valószínű hogy olyan hideg is?
Equus
@desiro: padlássöprés? Aljasabb:NAV IBI, ideiglenes biztonsági intézkedés. Zárolják az összes bankszámládat egy vélt tartozás miatt, aztán amíg nem bizonyítod, h hülyeséget állítottak, az úgy is marad. Viszik a kocsidat is és intézkednek a földhivatalnál is. Hogy közben tönkremegy a vállalkozásod, h felmondják a hiteleidet, h éhenhalsz, h szétesik a család, h a gyereked nem tudod suliba járatni? Na, azt leszarják.
Nessy
@Equus: Nekem is volt ismerősöm, aki ebbe ment tönkre! Aztán mire sok-sok hónap múlva kiderült, hogy "tévedés volt", azt se mondták, hogy "bocs, te marha"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.