Nem csak Dózsa Lászlóval akadtak gondok. 36 Nem csak Dózsa Lászlóval akadtak gondok. Ismert, a Terror Háza Múzeum – tévesen – Dózsa Lászlót írta rá a pesti srác plakátjára, majd kiderült, azon valójában Pruck Pál szerepel. A KatPol Blog pedig észrevette, hogy más tévedés is van itt. Ugyanis a Schmidt Mária-féle 56-os Emlékbizottság azt írta egy plakátra, hogy: T-34-es harckocsi a Móricz Zsigmond körtéren.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/10/mari-1024x701.jpeg
Schmidt Mari és Dózsa László büszkén vigyorogva a Terror Házában
Hajtsd a szopórollert, Mari! Hajtsd veszettül!
Ez a Fidesz igazi arca. Schmidt Mari arca a Fidesz igazi arca. A falon túl menve körömszakadtáig védeni a védhetetlent. Átgázolni embereken, fröcsögő, dehonesztáló megjegyzésekkel illetni olyanokat, akik már védekezni sem tudnak, hazugságokra építeni egy velejéig romlott, hazug, erkölcstelen trágyadombot. És ahogy Mari arca a Fidesz arca, pontosan úgy mutatja meg ez a bírósági perig fajult ügy azt, hogy gondolkodó, minimálisan tájékozott, egészséges lelkületű ember miért fordul el undorodva ettől a bagázstól, hogy miért maradt csak a verbális lincseléstől semmi visszariadó, ökölbe szoruló kézzel hazaárulózó, szerény szellemi képességekkel megáldott, megvezethető csoport a Fidesz körül. Ők azok, akik akkor sem hiszik el, hogy a képen Pruck Pál van, ha a saját szemükkel látják. Nekik kell a fehér sapkát fekete nadrágnak hazudni. Ezért nem szabad engedni ebben az ügyben sem. Mert akkor a Fidesz mindenhatóságának, tévedhetetlenségének képe csorbulna. És legközelebb talán már azon is elgondolkodnának, hogy nem Soros tehet minden bajukról, hanem a hátuk mögött őket kiröhögő bálványaik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
A Kinizsi-t gyártották a Borsodi, a Kőbányai, a Kanizsai, Pécsi (ez az egyik legrégebbi üzem) és a Soproni Sörgyárban is. Ez utóbbi gyárban készítették legtovább a vázsonyi várkapitányról elnevezett nedűt.
kripton
@RonaGyuri: És nyilván Budapestre is Sopronból és Pécsről szállították. Hol is volt az Ilkovics, amiről vitát kezdtünk és amire Kőbányai sör volt kiírva? Budapesten. Szólni kellett volna nekik, hogy vegyék le azt a reklámot, mert Budapestet elárasztották a nem kőbányai sörök.
Budapesten (főleg '56-ban) nem volt sem Balatoni, sem Szalon, sem Zsiráf, Zebra, Antilop Kenguru, sem pedig pécsi, soproni, kanizsai, Kinizsi sör. Csak és kizárólag KŐBÁNYAI SÖR volt! :-)
RonaGyuri
@kripton: legalább is te nem emlékszel rá! =))
amin persze nem csodálkozom, mert egy sötét Orbán-alfélnyaldosó parasztbunkó vagy! =))

Egyébként az sem lenne baj, ha nem változtatnád az állításaidat, hanem belátnád, hogy rosszul emlékszel - mert valahogy a tényekkel bajban vagy - illetve simám HAZUDSZ! =))
kripton
@RonaGyuri: Már megint tényekről hadoválsz anélül, hogy legalább egy konkrétumot mondanál. Te nyomorült büdös, levitézlett komcsi szarjankó.
a helység kalapácsa
Igazából semennyire sem érdekli őket ez a történet.
Felmarkolják a sok PÉNZT (a semmiért), élik világukat, és valójában szarnak a világra - hogy mi volt, mi van, mi lesz.
Néha leszopják, kinyalják magukat, vagy másokat egy kis pluszért, de magasról szarnak mindenre.
Igazságtétel hazugsághegyek közepette?
Semennyire nem érdekli őket!
Simán elfogadják, hogy orbán újra ránk húzza az oroszokat 100 évre kiszolgáltatva nekik.
Szégyen gyalázat!

Ez felháborító!
papa.49
Az ,,érdekes tekintetű bandzsamarcsa azt hitte hogy mindent tud a forradalomról oszt. kiderült hogy csak egyet tud feltétel nélkül nyalni a csutigegi valagát, vagy mását !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.