Amikor Kósa Lajos egy sajtótájékoztatón belemondta a kamerába, „a Fidesz-frakció felkéri a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt a Soros-tervről”, még nevettünk. Amikor Kósa Lajos egy sajtótájékoztatón belemondta a kamerába, „a Fidesz-frakció felkéri a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt a Soros-tervről”, még nevettünk. Aztán elárasztották az országot a vigyorgó spekulánssal illusztrált kék plakátok, és ekkor kiderült, hogy nevezett politikus egészen komolyan gondolta, amit mondott. El is indult egy vita arról, létezik-e egyáltalán ez a veszélyes terv. Tényleg fizetett ügynökök egész hada dolgozik azon, hogy megvalósítsa egy immorális pénzember filantrópnak álcázott elképzeléseit? A Fidesz és parlamenti frakciója meg is tett mindent, hogy ezt a tézist bizonyítsa. Még egy magyar származású német ufóhívő, Andreas von Rétyi érveit is hadba szólította a kétkedőkkel szemben. A kormánypárt képviselőcsoportja ugyanis ötezer példányt vásárolt a szerző Sorost „leleplező”...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy kis moralitás

Félgőzzel a „konzultációról”

A derék mno.hu mai vezércikke „Konzultáció ufókkal” nem csak a bugyuta címével jellemző. Sokkal inkább gondolatiságával.
Egyfelől ugye, bár elismeri a Soros-terv feltételezésnek bornírtságát, ugyanakkor egyfelől „vigyorgó spekulánsként”, majd „egy immorális pénzember filantrópnak álcázott elképzeléseiről” valamint „egy kétes hírű spekuláns ellen folyik” zagyvál!
Mindeközben az általa is ordas nagy hazugságnak titulált szám-bedobálás kapcsán sokkal megengedőbb. Pontosabban Puskás szószátyár abbéli ténykedése kapcsán, hogy bizonyítódott, hogy az 1,7 millió erősen kétséges, azzal replikázott – tudod Wazze, ha jártatjátok a pofátokat a kisvasútam ellem, akkor meghosszabbítom -, hogy 1,9-ez hazudott csupán egy ufo-s szellemeskedésre fussa. No meg, hogy „Puskás Imre egyszerűen csak tévedett. Ami nem csoda ebben a kavalkádban, de nem is tragédia. Elvégre emberek volnánk, nem pedig robotok vagy ufók.”!
Erről jut eszembe. A derék média elfeledte körberöhögni rendesen a „magyar származású német ufóhívő, Andreas von Rétyi” ügyet. Az még csak megvolt, hogy „ötezer példányt vásároltak a szerző Sorost leleplező kiadványából”. Azt azonban már elfelejtették kihangsúlyozni, hogy ezt a „kormánypárt képviselőcsoportja ” vette (és ki fizette???), ráadásul azzal a céllal, hogy „ebből okosodjanak a választókerületek képviselői.”!
Hogy ezen mi a móka? Hát csak annyi, hogy 106 választókerület van!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.