A rendőrség által kirendelt szakértő alkoholt mutatott ki annak a 3 éves kislánynak a vérében, aki májusban zuhant ki a lakásuk ablakából, amikor egyedül volt ott.

A Blikk szerint erre három magyarázat lehet. Egyfelől az az újraélesztés során használt gyógyszerekből kerülhetett a szervezetébe alkohol, de lehet, hogy amikor a keresztanyja egyedül hagyta, a kislány akkor ivott bele valamibe, ugyanakkor az sem zárható ki, hogy valaki más adott neki alkoholos italt.

A lap úgy tudja, hogy a szülők a rendőrségi meghallgatásukon cáfolták, hogy olyan helyen hagytak volna az otthonukban a gyerek egészségére káros italt, ahol azt ő elérhette volna.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a kislány szülei azt vallották, hogy nem tudtak arról, hogy a keresztanya, akire rábízták a hároméves Pannit, hajnalban egyedül hagyja majd a gyereket, de később kiderült, az édesanya megbukott a poligráfos vizsgálaton.

Alkoholt találtak a negyedikről kizuhant kislány vérében

A kép illusztráció. (Fotó: Pixabay cco)

A Blikknek a kislány édesapja azt mondta, hogy nagyon meglepődött, amikor kiderült a hazugságvizsgálat eredménye, de továbbra is hinni akar a feleségének.

Bízom benne, hogy a gép tévedett. Másképp szembe kell néznem azzal, hogy nekem sem mondott igazat Anasztázia. Hiába telt el több hónap is a kislányom halála óta, semmivel nem vagyok jobban, mint amikor megtörtént a baj. Az is szörnyű, hogy amikor csak a páromra nézek, olyan, mintha a pici lányom nézne vissza rám. Jelenleg Angliában élünk, de amikor csak tudunk, kimegyünk a temetőbe 

- mondta az apuka a lapnak.

A gyermek édesapja a poligráf szerint feleségével ellentétben  igazat mondott.

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.