Magyarország 2011-ben elkezdte lefaragni a gyógyszeres közkiadásokat, és hiába indult be azóta a gazdasági növekedés, a V4-országok közül egyedül nálunk maradt továbbra is csökkenő pályán a gyógyszertámogatás. Erre jutott egy nemrég megjelent tanulmány – írja a 444. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
A gyógyszer az valójában vegyszer.
Életmentésre, az élettani folyamatok gyors szabályozásához szükséges az ember érdekében.
Pl. Nitromint.
Tehát egyéb esetekben kerülni kéne az alkalmazását, mert roncsolja a szervezetet.
Eladott Ország
A lesajnált tótoknál 2009 január 1 óta EURÓ a pénz. Ők voltak elég bátrak és bevezették. El is húztak mellettünk (is). Mi meg szabadság harcolunk. Szlovákia gyönyörűen fejlődik mióta felszabadult a magyar elnyomás és kizsákmányolás alól. Magyarország pedig szépen csúszik lefelé azon a pályán amin a gyarmatait is magával rántotta volna ha nincs Trianon. A kínai vasútvonalat is mi fizetjük, mert ez így ésszerű.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--HAmWMdYV--/w_1160/75cIxLfGl997IaASs.jpeg
mackoka46
Hogy nem sül le a pofájukról a bőr az injekciós tűre 27 % áfát tenni.
szaboria1
A legdühitöbb az, hogy a jó gyógyszererekre nem adnak támogatást. A vérhigitó ami jó arra nem adnak, de a sincomát ami tényleg méreg ráadásul arra sürün kell vérvétel azt adják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.