Tudható, hogy Soros György kampányt indít, hogy felvilágosítsa az embereket, hogy állítólagos terve nem létezik, és hogy megvédje álláspontját az... Tudható, hogy Soros György kampányt indít, hogy felvilágosítsa az embereket, hogy állítólagos terve nem létezik, és hogy megvédje álláspontját az évek óta tartó, őt érintő lejáratókampány ellen, amelyik kizárólag őt teszi felelőssé a migránsok problémáiért, és amelyik azt állítja, Soros hozza Magyarországra a legnagyobb veszélyt. A hvg.hu kutatása alapján egyértelműen kiderült, hogy a kormány egyáltalán nem tart attól, hogy Soros megvédi magát, ugyanis szerinte az emberek túl ostobák ahhoz, hogy bármi bonyolultabb dolgot megértsenek, bárkinek az érvelését megfontolják, és belássák, hogy évekig hazugsággal tömték a fejüket, ugyanis nem tudnak gondolkodni, fogalmuk sincs arról, melyik szám, melyik mondat mit jelent. Ők csak az ellenséges arcot látják, és félnek. Pont. Ugye érted? Ez azt jelenti, hogy sík hülyének tartanak téged is, és...

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Valoban erdemes elgondolkodni, hogy mennyire nez hulyenek a kormany...
Mindenki emelkedjen ki a fotelbol a szavazas napjan, es NE arra gondoljon, hogy "ugysem fog sikerulni" hanem arra, hogy "ma rengetegen ugyanigy tesznek azert, hogy minden jora forduljon".
Es ez utobbi fog tortenni.
orbannak valaha valaki mondhatott valamit a tomegpszichozisrol, meg az agymosasrol, mantrazasrol, de ez nem a teljes igazsag.
Ha mindenki TUDJA magarol, hogy o szerves resze a mindensegnek, akkor tudnia kell azt is, hogy mint ilyen , tehet az egeszert, a tobbiekert, de legfokepp sajatmagaert.
Mindenki vegye tudomasul: oerte SENKI nem fog kiallni, ha o maga nem teszi ezt!
Ne hagyja senki, hogy orbannak meglegyen a 3. ciklusa, mert az vegkepp felszamolna a magyarsagot, csak egy paranyi korulirhatatlan pont lennenk a terkepen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.