Az EU-s alapelvek felrúgásával szerzett gazdasági és politikai monopóliumával a Fidesz Brüsszelben fizetőképes. EP-szavazatokkal és exkluzív üzleti lehetőségekkel tud fizetni. Vélemény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na és tényleg ki fizeti a Révészt?

Avagy igazi hvg.hu-s távolságtartás

Persze nem csak az oldalaktól, de a valós tényektől. A derék portálon az üdvöske, quasi-megmondó emberük (az igaziak a saját szalmájuk azért nagyon profik) fontosnak tartotta a pillanatot arra, hogy hosszasan fröcsögjön arról a bizonyos elmút-nyócévről. Igen a „Révész: A brüsszeli pávák haláltánca” írkodmány valójában egy elmesélés alapú vádgyűjtemény a patás ördög Gyurcsány és az EU galád mesterkedéseiről. majd a végén egy odavetett megjegyzéssel „Amit a Feri annak idején kipávatáncolt Brüsszelben, semmi a Viktor produkciójához képest.” próbálkozik. Persze hatástalanul, aminek ékes bizonysága a hozzászólások (külön említést érdemel, hogy ezt bezzeg lehet kommentelni, nem úgy mint Norbi gyermeknevelési elveit!) tartalma! =))
karma1
@RonaGyuri: Gyurikam, mostanaban tenyleg annyira megvaltozott a hvg, mint ahogy erzem, vagy csak siman en vagyok a hulye? Teljesen az origo es riposzt szinvonalat erzek ki belole, es ez elegge elborzaszt...
Mindamellett, hogy nem hiszem el, hogy az az egy hataridokitolas a konvergencia-programmal barmikor egyenlo stikli lehetne orban disznosagaival kapcsolatban, ebbol a cikkbol azt vonom le, ha valoban igaz, hogy csak a luxemburgi birosag fuggetlen az Uniotol es annak donteseitol, akkor megerett az unio a szetrobbanasra...
Nem hiszem el, hogy revesz csak ugy lazan-f@szan keresztul lepett egy olyan tenyen, hogy lehetseges, hogy az Unio nem egy allam szerkezetevel azonos, de azert megis van egy olyan kozos alapszerzodes, ami mindenkire egyenloen vonatkozik ebben a percben: vagyis nincs meg ketlepcsos unio kulon a fejlettebb es kulon a lemaradt orszagoknak, de az elveknek meg abban az esetben is azonosnak kell lenni, az "egyutt sirunk, egyutt nevetunk" alapjan...
RonaGyuri
@karma1: ami az uniót illeti az egy nem könnyű kérdés, de portál az olyan tipikus matyaros liberális! =))
karma1
@RonaGyuri: Hat ezt biztos Te latod jobban, Gyurikam, de tudod, en egy (festett) szoke csajszi vagyok, aki neha egyszeruen gondolkodom napi ugyekrol (en inkabb ugy hivom, hogy "realis" es "praktikus"), szoval en ugy kepzelem, hogyha megalakul egy ilyen allamkozosseg, mint az Unio, akkor van egy alapszerzodes, ami mind a 28 allamra egyforman vonatkozik (ez az "alkotmanyuk"), es kell lennie egy olyan bizottsaguknak, aki ennek a szerzodesnek a betartasat intezi, figyeli, ha kell, bunteti. Kell tovabba egy gazdasagi resz is, ahova a befizetesek erkeznek, es amelyik gazdasagi tagozat intezi az orszagoknak visszajuttatott penzeket is. Szoval KELL, hogy legyen mindennek felelose, kulonben az egesz nem mas, mint egy szarul mukodo szakszervezet, ami semmit nem tud intezni, de mindenbe belepofazik.
Es nem hiszem, hogy ezekbe az ugyekbe - ami minden orszagra vonatkozik - barmelyik PART beleugathatna, illetve olyan bizottsagok letezhetnek, amelyik partok aranyaban donthet.
Mondom, en vagyok a naiv es szoke, de ha az Unionak nincs szava abban, hogy Magyarorszagon egy elavult technikaju atomeromuvet epithessenek az oroszok, amivel egesz Europat sodorhatjuk akar a teljes pusztulasba - szoval ha nincs annyi power bennuk, hogy ebben a kerdesben hathatosan dontsenek - akkor az egesz unionak ugy ahogy van, vesznie kell! Mert szart sem er, csak mind a 28 orszagbol van egy agyonfizetett reteg, akik iszonyu jo penzert hoznak sulytalan donteseket, felelossegvallalas nelkul.
Koszi, de nekunk mar van egy ilyen otthon is.
kereső
Ollan-"egyrészt-másrészt"Török Gáboros.Nem tudom,miért kell "csusztatni"és hazudni.A GYF kormánynak birósági papirja van róla, hogy a költségvetési törvénynek megfelelő időpontban hozta nyilvánosságra a költségvetés akkori állapotát.Ha a szoci kormányról,és főleg GYF-ről mindent kerek perec le lehetett irni ,le lehet irni a HVG-ben, akkor miért nem lehet ezt megtenni a NER-rel?A kérdésem amugy költői.A szdsz maradványok még mindig képtelenek túllépni azon a tényen,hogy GYF "nem eléggé liberális"!,nem követte kritikátlanul az Ő elképzeléseiket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.