Szél Bernadett a miniszterelnök azon nyilatkozatával kapcsolatban mondta ezt, miszerint a "Soros-hálózat benevezett a magyar választási kampányba". 

A társelnök pénteki budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette:

ha már Soros-hálózatról beszélünk, annak a Fidesz az első tagja.

Szél Bernadett hozzátette:

Vagy beszéljenek az ország valós problémáiról, vagy számoljanak el azzal, mit kaptak Soros Györgytől és hogyan építették fel a hálózatukat Magyarországon.

Orbán Viktor a Kossuth Rádió reggeli műsorában beszélt arról, hogy a Soros Györgyhöz köthető civilek hálózat már pártszerű, és beleszólnak a magyar választási kampányba.

A miniszterelnök az interjúban úgy fogalmazott:

a Soros-hálózat pártszerűen működik, el akarja mozdítani és meg akarja gyengíteni azokat a kormányokat, amelyek a muszlimok betelepítésével szemben fellépnek.

Az LMP egyeztetésre hívja a miniszterelnököt az egyszülős családok ügyéről

LMP: ha van Soros-hálózat, annak a Fidesz az első tagja

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Az LMP miniszterelnök-jelöltje arról is beszélt a sajtótájékoztatón, hogy tisztázni kívánja a kormány álláspontját az egyszülős családok és a tartásdíjak kérdésében. Szél Bernadett ezért egyeztetésre hívja Orbán Viktor miniszterelnököt.

Szél Bernadett szerint Orbán hazudott az egyszülős családok támogatásáról

A társelnök pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: Orbán Viktor hazudott neki, amikor hétfőn az azonnali kérdésére felelve kompromisszumkészségét hangsúlyozta a tartásdíjak ügyének rendezésében.

Kedden ugyanis a Fidesz-KDNP negyedszer sem támogatta az LMP javaslatát, amely a díjakat a valós jövedelemhez kötötte volna, vagy amely megelőlegezett tartásdíjat biztosított volna a magára maradt szülőnek abban az esetben, ha az nem érkezik meg a kötelezettől.

Szél Bernadett hangsúlyozta:

a kérdés minden ötödik magyar családot és mintegy félmillió gyermeket érint, akik körében hatalmas a szegénység kockázata.

A társelnök kérdést kapott Philippe Lamberts, az európai zöldek frakcióvezetőjének nyilatkozatával kapcsolatban, aki a többi közt azt mondta: minél hamarabb be kell vezetni a felső korlát nélküli kvóták rendszerét és szankciókkal, akár a támogatások megvonásával kellene sújtani a nem együttműködő tagállamokat. Szél Bernadett kijelentette: ahogy másoknak is van vitájuk saját pártcsaládjukon belül, úgy az LMP-nek is. A párt továbbra sem támogatja a felső korlát nélküli betelepítési kvótát, de azt sem, hogy Magyarországtól elvonják az uniós forrásokat, mert mint fogalmazott, bár a felét a Fidesz ellopja, a másik fele az emberek javát szolgálja.

Közölte azt is:

a bevándorlók befogadásának ügyét alapvetően szuverenitási kérdésnek tekinti az LMP, de a humanitárius szempontok sem hagyhatók figyelmen kívül, ugyanakkor a határok ellenőrzésére is szükség van.

A politikus kérdést kapott arról is, hogy a solymári időközi önkormányzati választáson egyetlen független jelöltet támogatnak az ellenzéki pártok. Mint mondta, kiváló jelöltről van szó, akinek minden lehetőséget meg kell kapnia arra, hogy a legjobb eredményt érjen el. Konszenzus volt a személyével és a programjával kapcsolatban is.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Nagy baj van!? :-))
Gyakorikérdések.hu:
"Mit jelent ha valaki a hüvelyk ujján hord gyürüt?
Ti mit tudtok erröl? Ki mit hallott?"
Válaszok:
"Semmit nem jelent. Ott tetszik neki és kész vagy lefogyott és már csak arra megy rá xD"
"hogy leszbikus"
"Én meg azt hallottam hogy az azonos neműekhez vonzódik azaz b*zi vagy leszbi = ) , de lehet nem igy van ."
"Nekem volt egy barátnőm rajta is így volt gyűrű. Én nem is tudtam hogy ennek van jelentése.. Erre egy másik barátnőm (ők nem ismerték egymást) Megkérdezte tőle hangosan: Tudod, hogy ez leszbi szimbolikum?! Erre azt válaszolta, hogy igen tudom. Én így nézek, nem volt vele problémám, erre rám indult. Szerinted mennyire akadtam ki?!:D"
"Az is csak egy ujj, bár nem túl csini vagy guszta rajta."
RonaGyuri
kapcsolódó:

Udvarias diplomatikus, de a lényeg

Ráadásul a leg illetékesebbtől direktben

Mint ismert kicsiny hazánkban erősen tartja magát az a nézet, hogy Őfenesége Oxfordban folytatott egyetemi tanulmányokat, amihez egyesek hozzáfűzik, hogy Soros ösztöndíjjal. A pletyka magától Őfeneségétől származik, aki sokáig úgy szerepeltette a dolgoz, hogy 2 évig tanulmányozott egy témát az egyik oxfordi kolidzsban, most arról a túllihegésről ne is beszéljünk, hogy vannak olyanok a környezetében is akik oxfordi jogi diplomáról zagyváltak!
A kérdésben egyértelmű, már annak, aki utána néz: egy Sorosék által szervezett tanfolyamról volt szó, magyar politikusoknak, ami elvben kb. fél év lett volna, de Orbán csak időnként látogatott oda. Többen, többször felvetettük, hogy az OSF miért nem cáfolja Orbánék vonatkozó hazugságait.
Nos a helyzet az, hogy most maga a főnök tette meg egy odavetett megjegyzésében.
Egyik legújabb nyilatkozatában elmondta, hogy: az OSF támogatta a Fidesz létrejöttét és Orbán volt az egyik vezető, akinek oxfordi tanulását is. Majd hozzátette, hogy „Nem sok időt töltött ott, nagyon el volt foglalva, sokat járt haza”! =))
Lepényleső
Arról miért nem beszél senki,milyen kereteken belül élhetünk aztán,vagy csak hatalmat cserélnének pusztán?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.