Minden alkalommal, amikor egy olyan esetről látok szalagcímet, amely kisgyermek bántalmazásáról szól, a kezem ökölbe szorul. Üvölt bennem az...inden alkalommal, amikor egy olyan esetről látok szalagcímet, amely kisgyermek bántalmazásáról szól, a kezem ökölbe szorul. Üvölt bennem az...

Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Amikor egy kincset, élőlényt aberrált barmok nevelnek, nem lehet belőlük -az esetek nagy többségében- normális ember.
namihami
van benne igazság, csak (sajnos) félek, hogy a gyakorlati megvalósítása lehetetlen. Néha azért nem ártana...
Pálinkás Pál
Pár kérdésem lenne a gyermektelen, hülyeségeket ideböfögő cikk írójához.../mystique.cafeblog.hu/...de nem fárasztom magam...azért érdekelne a dolog,mi lenne a sok cigánypujával ezen gondolatmenet alapján???
karma1
Lehet, hogy a blog iroja szemely szerint sokat tett a kicsikert - nem vitatom. De ez a kerdes, (a cimben) oszlopos nagy baromsag. IGY kar volt feltennie. Az autovezetes NEM resze az eletunknek, azt a tudast megszerezhetjuk, de nem szukseges.
A gyermek pedig sokszor akkor "jon", amikor nem is varjuk. A gyermek fogantatasa es szuletese TERMESZETI jelenseg, nem tudjuk kikuszobolni az eletunkbol.
Olyan ez, mintha valakit a levegovetelre kene tanitani, es valaki megallapitana, hogy nem vagyok alkalmas levegovetelre.
Ha mar latja a problemakat, az azert jo dolog, de gondolkodjon tovabb, es mindjart megtudja, hogy a hiba nem a gyerekvallalasban van, hanem a KORULMENYEKBEN.
Az allatvilagban a termeszet gondoskodik a legjobb egyed kivalasztasarol, es felneveleserol.Ha elpusztitjak az elohelye't az allatnak, akkor ott az allatok is kipusztulnak.
Ugyanez folyik az emberi tarsadalomban is: ha megvaltoznak az eletlehetosegek, akkor az emberek dontenek arrol, hogy szuljenek-e gyereket, vagy sem, fel tudjak-e nevelni azt a gyereket, vagy nem?
Aki felelos ebben a temaban, fiatal, es felelosseggel akar vallalni gyereket, az mar reg elhagyta Magyarorszagot, es erdekes modon, egymas utan szulnek Angliaban, Nemetorszagban, barhol mashol, mint otthon.
A gyerekekkel valo rossz banasmod pedig csak azt mutatja, hogy hianyzik a megfelelo oktatas, ahol megtanulhatnak, hogy hogyan kell gyereket nevelni, csaladban felelosen elni.
orban lerombolta az oktatast, az egeszsegugyet, munkahelyek szunnek meg - nincs jovokepe a magyaroknak, talan csak annak az 1,5 millionak , aki orban-hivo, es eleg penzt keres ahhoz, hogy el tudja tartani a gyereket es iskolaztatni is tudja oket.
Szoval lelkes a blog iroja, de istentelenul naiv es kicsit butuska is, hogy nem latja az evidens osszefuggeseket.
1magyar
@karma1: A körülményekben teljes mértékben igazad van. Ha nem a szocializmusban szültem volna, nem lenne gyerekem.Az elmúlt 25 év teljesen alkalmatlan környezet.
karma1
@1magyar: Sajnalom, hogy most nagyon sokan igy erzik, de en is igy gondolom. En is a Kadar-korszakban szultem, es ma , ha ugyanannyi idos lennek, most biztos nem szulnek, ugyanugy, mint Te,... :o((( Nem tudnam felelosseggel felnevelni a gyerekemet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.