Az Európai Bírósághoz fordult csütörtökön az Európai Bizottság (EB), a harmadik szakaszba léptetve ezzel egyszerre a civil törvény, a felsőoktatási jogszabály-módosítás, illetve a menekültkvóták elutasítása miatt Magyarország ellen megindított kötelezettségszegési eljárásokat.

Három pert indított Magyarország ellen az Európai Bizottság
Fotó: Youtube

A bizottság még áprilisban, júniusban és júliusban kezdeményezett a három ügyben jogsértési eljárást , amelyet – megfelelő válasz hiányában – később a második szakasz követett, az úgynevezett indoklással ellátott vélemény megküldése.

A magyar kormány azonban azóta sem hozta összhangba az uniós szabályokkal a kifogásolt törvényeket, illetve nem történt előrelépés a kvótaügyben, ezért e kérdéseket a luxembourgi székhelyű bíróság elé terjesztik az eljárás harmadik szakasza keretében – jelentette be csütörtökön az EU központi javaslattevő-végrehajtó intézménye, amely az uniós jog betartásának legfőbb őre is egyben.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
@lugas: persze. És fel a hatökrös szekérre. Mert az jáűr a magyarnak meg a sújtásos dolmány és a rozsdamarta kard. Nehogy már azok mondják meg, h mit kell csinálni,akik pénzzel tömik az országot!! Van még magyar virtus. Legfeljebb nyereg alatt puhított húst eszik a nép. Kurva anyját Európának! Költözzön el mind a 450 millió, ha nem tetszik a 8,5 millió... pontosabban 7,5 millió (mert cigány is van bőven) véleménye.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@durbincs: problemasnak neveznem szellemi állapotodat. De hogy nem ott lakok vagyunk, bizony igaz ellenben a mi csala´dunk 3 felnöttböl áll. Mi mind a harman aránylag jo jövedelemmel rendelkzünk. Igy komoly adókat fizetünk évente. Nos ebböl az adópenzekböl is!! kap a maffiozi kormányod. Igy teljesen legitimnek találom a megjegyzeseinket.
cikicakk55
@kereső: Tudom,hogy túl egyoldalúak a döntéseim és a véleményeim,de mióta jobban foglalkozom az EU adta " pénzekkel,segítségekkel" azóta rájöttem,hogy nekik minden egyes Euró amit nekünk adnak nagyobb haszon,mint ajándék nekünk.Már ha csak azt nézzük,hogy mennyit perkáltak le azért,hogy ide hozhassák a cégeiket,az is felháborító,de persze a kormány cseszte el.Aztán itt volt az,mikor 5 évig adómentesen működhettek.Mennyi cég szedte a sátorfáját,mikor letelt az 5 év? Nem multik,csak EU-s cégek!! Tehát hidd el megértelek,ha te másként látod.Én a rokkantságom óta nagyon figyelek és meghallgatok elolvasok mindent amit az EU-ról írnak,mondanak. Kihasználnak bennünket,miközben mi áldjuk őket. Még nem voltak,akkor is el volt a nép valahogy és én úgy emlékszem nem ilyen nyomorban mint most.Abban igazad van,hogy nekik köszönhetjük,hogy majd 1 millió magyar ember legalább ott él és nem nyomorog.Talán ha minket is úgy vennének mint a Nyugat Európai országokat,akkor egal lenne a helyzet.
papa.49
Megrázzák a ,,pofonfát,, Brüsszelben, aztán hullik csőstől a saller, a koki, a tockos csutigörény mocskos pofájára !!!
Desischado
@cikicakk55: Egyetértek veled, de én azokra gondoltam, akik a fidesszel tartanak elsősorban, meg a közömbösökre, akik nem értik meg, hogy a távolmaradásukkal a fideszt segítik, és a tényleg birkákra, akiknek mindent be lehet mesélni!
Lepényleső
Az országot a kormánnyal egy napon említeni,olyan mint ezt a bánnak elhinni?
kukac50
Mi van az olaf jelentéssel ami bírálja a kaszinó ügyet a Tiborchoz köthető világítási botrányt
Farkas Flóri pénzlopását vagy Orbán vitte el? 23 ügy volt és csak egy köthető az Mszp-hez annak is csak egy része, mert már a Fidesz fizette ki a végét. Erről is értekezzünk már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.