Az általános tapasztalat még mindig azt mutatja, hogy a magyar nők jelenleg is strukturális elnyomásban élnek. Ehhez képest a szexuális zaklatás ügyét a bulvármédia kezdte el használni – politikai célból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...ja hogy a fidesz...sokan már sz@rni sem tudnak nélküle...amúgy ha ez egy hatékony fidesz fegyver akkor a vénsosorost mé nem zaklatják így ?
RonaGyuri
Hogy kik az áldozatok?

Érdeklődéssel olvastam Hencsel Adél cikkét a hvg.hu-n

A „Hercsel Adél: Henrik, a szexuális ragadozó” című cikk nem csak a címben megfogalmazottat járja körül, nem feltétlenül objektivitásra törekedve. Hál’Istennek alapvetően a többi sokkal jobb.
A cikk végén felteszi a kérdést, pontosabban egy kérdésbe hajló kijelentést: „Én meg már nem is tudom, hogy ki a valódi áldozat.”.
Persze nagyon sokan, s köztük kiemeltem a józan-ész, de igazából; szerintem:
Hát a nők! Persze nem azok, akik nagy hangon kiabálnak, hogy ők áldozatok, hanem azok,
akik a valódi tehetségükkel értek el sikereket az okkal vagy ok nélkül meghurcolt rendezők/producerek és más pontentátok környezetében,
akik felkészültségükkel nyűgözték le a vizsgázatóikat és nem szuper-minijükkel és köldökig érő dekoltázsaikkal,
s azok, akik korrekt munkájukkal és nem mórikázással, sőt .. érték el szakmai elismerésüket! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.