Nem könnyen jutott hozzá nyugdíjas olvasónk a kormány karácsonyi ajándékaként járó "Böskéhez" és a mellékelt miniszterelnöki levélhez, de egyéb küldeményeihez még nehezebben. Valami nem stimmel a Posta friss védekezésével.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nekem ez a koszos, bokszos NEM HONFITÁRSAM !!!
Neki fajta társa a másik bokszos börtöntöltelék a flóri, meg a gyözike !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Amíg vannak idióták akik beveszik a "Ha úgy alakulnak a számok, akkor emelek" dumát, addig a harmadosztályú focista azt csinál az országgal amit akar.
egyvandor
@papa.49: Kínos röhely hogy az tarja magát nemzetünk fejének aki haverjaival nap mint nap meglop bennünket és a szégyenérzet legkisebb jele sem látszik rajta.
papa.49
@egyvandor: Nem hiszen a vérében van, ilyen a fajtája !!!
Vércserét kell rajta végrehajtani, és feltölteni spiritusszal )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Peller Anikó
@papa.49: ugyanmár, meg kell adni neki a formát.
papa.49
@Peller Anikó: Az ő formája akkor volna jó ha szembe látná a segge lyukát )))))))))))))))))
Nessy
Ez az utalvány cili-buli is elsősorban a haver cégnek jó! Nem lett volna egyszerübb a nyugdíjhoz csatolni a 10000 forintot, oszt jó napot?
Akkor is lehetett volna "véletlen" fotót csinálni, ahogy a hölgy felveszi a nyugdíjat a postástól. Pont karácsony előtt, amikor amúgy is diliház van a postán! Ma volt szerencsém a postán várva meghallgatni az "áldó imákat" miközben sorba álltak az értesítőkkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.