Újabb hat évre Kovács Árpádot nevezték ki a Költségvetési Tanács (KT) elnökének. Kovács Árpád az MTI-nek hangsúlyozta, hogy újbóli kinevezése a testület munkájának elismerése, a KT munkája iránti bizalom jele. Áder János köztársasági elnök szerdán átadta Kovács Árpádnak, a Költségvetési Tanács elnökének az újbóli kinevezéséről szóló okiratot a Sándor-palotában. A kinevezési, eskütételi rendezvényen jelen volt Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, Windisch László, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, valamint a monetáris tanács több tagja is. Az ismételt kinevezés 6 évre szól, és 2018 január 10-től hatályos.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hamlet csak meghalt,

ő azonban tovább virgonckodik

Mint a dráma utolsó jelenetében úgy állhatunk az egykor nemes intézmény sírjánál. S abban is van valami jelképes, hogy egyidős – sőt nagyjából egy időben fosztatott meg a lényegétől – a III. Köztársasággal.
Igen az „Állami Számvevőszék” néven vegetáló intézményről van szó, amit 1989.10.23.-án indítatott újra a téma nemzetközi szaktekintélye Hágelmayer István. Az intézmény élén tanítványa volt a követője, aki 12éven át vezette, szép sikerrel.
Nos az elmúlt napokban ennek az intézménynek is erkölcsi értelemben vett ravatalát szemlélhettük. A dolgot jól árnyalj a hír, hogy az egykori elnök megdicsértetett, s nem is szégyelli, hogy Őfenesége dicséretére és elégedettségére szélhámoskodja el szép szakmai hátterét! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.