Bár alapvető feladatait képtelen ellátni az állami vállalat, társadalmi szemléletformálás címén kapja a csillagászati összeget. Az óvodásokat is megszólítanák. Úgy tűnik, egészen az év végéig kellett várni arra, hogy 2017 egyik legkínosabb európai uniós pályázati döntése megszülessen Magyarországon. A kormányzati pályázati portál adatai szerint ugyanis a nemzeti kukaholdingként ismert társaság – az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. – nyert egymilliárd forint brüsszeli pénzt, amely az alapvető feladatait sem képes ellátni megalapítása óta. A monopolhelyzetbe hozott állami cég nem feladatai ellátásának támogatására, hanem társadalmi szemléletformálás címén kapja a csillagászati uniós összeget. A hatalmas közpénzt felemésztő vállalat egyébként nem is foglalkozik szemétszállítással, a számlázás és a szemétdíjak beszedése lenne a feladata, de ezzel sem képes megbirkózni.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hétköznapi, majd mindennapos történet a mai magyar rögvalóságból
karma1
@RonaGyuri: Vagy csak csinalja maganak a "feszket" a szemetdombon a Gazdaallat...:o))))
Clavigo
A Nemzthyyy Kukaqurva@nyja ,,szemléletet formál..:)) :))) Vazzze,,ilyen a világon nincs,,mint ami itt történik ebben a Zországban...
emerencia
@Clavigo: A pénz egy részét lenyúlja a vezér és környezete, a többiből meg lesz valami primitív, életet nehézzé tevő népnevelés a strómanok meggazdagodásának hathatós elősegítésére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.