A Demokratikus Koalíció (DK) önálló listát indít a jövő évi választáson, és azt Gyurcsány Ferenc vezeti majd - erősítette meg Gréczy Zsolt, Előző nap Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, akit az MSZP vezetése közös baloldali miniszterelnök-jelöltnek ajánl, azt mondta, a DK tartozik a választóknak annyival, hogy elmondja, miért nem akar a közös listán részt venni, holott a párt megalakulása óta a legszorosabb baloldali összefogásról beszél. Gréczy Zsolt szerint választási győzelemre van esély, ehhez a 106 egyéni körzetben kellene “nagyon gyorsan” megállapodniuk a pártoknak. Hozzátette: Karácsony Gergely éveken át a külön listát képviselte. Gréczy Zsolt úgy fogalmazott, ha az egyéni körzetekről sikerül megállapodni, 60-70-et nyerhetne meg az ellenzék, és ebben az esetben “Orbán csomagolhat”.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
60-70 korzetben nyerni - valoban orban bortonbe vonulasat jelentene,...
Kar, hogy ezt meg sokan nem igy latjak...:o(((
De meg van 4 honap...
Eladott Ország
Mese a politikus Rókáról
Az alábbi történet szereplői kitaláltak. Bármilyen hasonlóság élő személyekkel csupán a véletlen műve...
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy együgyű gazda. Nevezhetjük magyar népnek is.
Egész életében tett vett, dolgozott keményen, mégsem jutott ötről a hatra egész életében. Történt egyszer, hogy észrevette, fogynak a tyúkok a tyúkudvarból. Hiába próbálta nyakon csípni a tolvajt, sehogy sem sikerült.
Gondolta, keres magának egy őrzőt, aki megvédi a baromfikat a titokzatos tolvajtól.
- Válassz engem. - mondta a kutya. - Jó a szemem, jó az orrom, éles a fülem. Meghallom, meglátom, megszagolom, ha jön a tolvaj. Akkor majd sarokba szorítom, hangosan ugatok, és te elfoghatod.
- Válassz inkább engem - mondta a róka. Az én fülem élesebb, az orrom jobban szagol, a szemem jobban lát, mint ennek itt. - és a kutya felé bökött.
- Én nem verlek fel ronda ugatással éjjeli álmodból, hanem lefogom helyetted a tolvajt. Ezt a ronda korcsot meg zavard el, mert ahogy látom, csak a tyúkjaidra fáj a foga.
Tetszett a gazdának a róka beszéde, meg aztán csinosabbnak is látta, mint a gubancos szőrű kutyát. Felfogadta hát a sima beszédű vörös komát a tyúkudvar őrzésére. Látszólag minden rendben volt, a róka minden reggel tisztelettudóan jelentette, hogy az éjjel nem történt semmi, mind megvannak a tyúkok, csak a kutya ugatott hangosan a kerítésen túl.
A gazdának tetszett ez a nyájasság és tisztelet, és megerősítette a rókát tisztségében, bár mint ha tyúkok kevesebben lettek volna, mint annak előtte.
Történt egy éjjel, hogy a gazdát zaj verte fel éjjeli álmából. Kiszaladt az udvarra, és látja ám, hogy a róka épp egy tyúk tollát tépdesi veszettül, és a nyakát próbálja átharapni.
- Mit művelsz ?! - rivallt a gazda a rókára.
A róka azonnal elengedte a tyúkot, és így szólt a gazdához:
- Na, ezt jól elkúrtamén is mint Gyurcsány meg az Orbán! Hazudtam neked éjjel nappal. Bizony én fosztogattam a kurva udvarodat, én loptam a csirkéidet és tyúkjaidat, én rágtam...
Eladott Ország
folytatás, 11:38... össze a tojásokat. De csak mostanáig. Szándékosan csaptam zajt, hogy meghalld, és gyere ki. Sőt, örülök neki és büszke vagyok rá, hogy most minden kiderült, mert egyébként épp mától vegetáriánus lettem, megundorodtam a húsevéstől és a hazudozástól, hogy be kellett csapnom téged. Amúgy meg a kutya sokkal több csirkét lopott volna, és még jobban becsapott volna téged. Én csak meg akartalak óvni ettől.
Ne törődj a kutyával, látod, most igazat beszélek, úgyhogy tarts meg hivatalomban, mert innentől kezdve már bízhatsz bennem.
Hát valahogy ez az ország ma, Magyarország
img5.lapunk.hu/tarhely/sharon/galeria/666015.gif

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.